کد خبر : 5684

دستاوردهای چهل‌سالگی انقلاب؛

گرمابخشی به خانه 99.8 درصد لرستانی‌ها

1400 روستا گازرسانی شد

سپهرغرب، گروه خبر: انقلاب اسلامی ایران در حالی چهل‌ساله می‌شود که طعم شیرین پیشرفت را در گرمابخشی به 99.8 درصد منازل شهری و گازرسانی به یک هزار و 400 روستای لرستان می‌توان چشید.

چهل‎سالگی انقلاب طلیعه بلوغ و پیشرفت نهضتی است که با پشت سر گذاشتن همه فراز و نشیب‎ها، سختی‌ها و دشمنی‌ها، امروز در اوج قله افتخار ایستاده و حال مسیر جدیدی پیش روی ایران اسلامی قرار گرفته‎است تا قطار توسعه و آبادانی کشور با تلاش نسل جدید انقلاب و جوانان مؤمن و انقلابی با سرعت بیشتر به پیش برود و کارآمدی نظام اسلامی به‎عنوان یک الگو ثابت شود.

در این چهل سال، با همت و تلاش مردم، جوانان و مسؤولان و با هدایت‌های رهبر فرزانه انقلاب، ایران در عرصه‌های مختلف علمی، اقتصادی، نظامی، فرهنگی و اجتماعی دستاوردهای چشمگیری داشته؛ به‎تبع لرستان نیز در این مسیر شکوفایی توانسته‎است سهم خود را ایفا و موفقیت‌هایی کسب کند که اکنون در چهل‏سالگی انقلاب با یادآوری این موفقیت‌ها و با افتخار به گذشته می‌توان با امیدواری به افق‌های پیش روی توسعه، چشم دوخت.

هم‌زمان با ایام‎الله دهه فجر سعی شده با انتشار گزارش‌هایی از دستاوردهای چهل‎ساله انقلاب اسلامی ایران در لرستان، به بررسی موفقیت‌های حاصل شده، ظرفیت‌ها و استعدادهای بالقوه استان پرداخته شود. در این گزارش نتایج حاصل از تلاش متخصصان و مسؤولان در حوزه گازرسانی به شهرها و روستاهای لرستان را می‌خوانید.

با گذشت هر سال توانمند بودن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای همه مشخص شد

غلامرضا لطفعلیان مدیرعامل شرکت گاز لرستان با اشاره به 40 سالگی انقلاب اسلامی ایران، اظهار کرد: چهار دهه از عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می‌گذرد و فراز و نشیب‌های بسیار زیادی را در این سال‎ها پشت سر گذاشته‎ایم.

وی با بیان اینکه با گذشت هر سال توانمند بودن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به‎خصوص در زمینه پیشرفت‌های علمی، موشکی، دانشگاه‌ها و غیره برای همه مشخص شد، عنوان کرد: سال‌های متمادی را مورد تحریم‌های ناجوانمردانه قرار گرفتیم و همین تحریم‌ها موجب شد که دست توانای افراد نخبه و تحصیلکرده را بگیریم و از توان آن‎ها برای چرخاندن چرخ‎های صنعت بهره ببریم.

پیشرفت‌های حوزه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی زبانزد است

مدیرعامل شرکت گاز لرستان با بیان اینکه برعکس برخی که فکر می‌کنند چرخ صنعت ما به خوبی نچرخیده، اما من این اعتقاد را ندارم و در این حوزه پیشرفت‌های فراوانی داشته‎ایم، افزود: حوزه نفت، گاز و پتروشیمی کشور 30 تا 35 درصد صنعت کشور را تشکیل می‌دهد و در این حوزه‌ها پیشرفت‌های بسیار خوبی داشته‎ایم که در دنیا زبانزد خاص و عام است.

لطفعلیان با اشاره به پیشرفت‌های ایران اسلامی در حوزه طراحی و ساخت صنعت پتروشیمی، گاز و نفت، بیان کرد: کشور ایران در این حوزه به حد بالندگی رسیده و فراتر از آن نیز بوده‌است.

قبل از پیروزی انقلاب تنها چهار شهر کشور دارای گاز بودند

وی با تأکید بر اینکه شرکت ملی گاز ایران مستثنی از این قضیه نیست، افزود: اوایل انقلاب خبری از گاز و گازرسانی در کشور وجود نداشت، در آن سال‎ها تنها چهار شهر دارای گاز بودند، آن هم نه به این شکل و شمایل امروز، برخی مناطق لوله‎کشی‌های غیر اصولی، غیر استاندارد و «روکار» داشتند و قسمت‌هایی از شهرهای شیراز، آبادان، تهران و اهواز گازرسانی شده بودند و این امر نیز در حد خیلی جزئی بود.

مدیرعامل شرکت گاز لرستان با بیان اینکه امروز همه مردم از این نعمت بهره‎مند هستند، بوی نامطبوع سوخت‌های فسیلی مانند نفت و عوارض پزشکی خیلی زیاد آن‌ها را نیز دیگر نداریم، ادعان کرد: امروز مردم به‎راحتی از این انرژی پاک استفاده می‌کنند و غیر از اینکه مردم از این موضوع ذی‎نفع هستند، یک سری از صنایع ما نیز از این نعمت الهی استفاده می‌کنند.

لطفعلیان با اشاره به اینکه از یک لیتر نفت خام ارزش بیشتری را می‌توانیم داشته باشیم اگر تبدیل به فرآورده‌ها شود، تصریح کرد: فرآورده‎ها نیز این قابلیت را دارند که از آن‌ها مشتقات دیگری را بگیرم، گاز ارزش‎افزوده بسیار خوبی دارد و می‌تواند صنایع ما را به خوبی بچرخاند.

هر اقدامی در حوزه صنعت گاز لرستان پس از پیروزی انقلاب رخ داده‎است

وی با بیان اینکه لرستان در گذشته در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی استانی ناشناخته بود، اضافه کرد: هر اقدامی در این حوزه رخ داده بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بوده و طی 20 ساله گذشته این حوزه پیشرفت داشته‌است.

مدیرعامل شرکت گاز لرستان با بیان اینکه صنعت پتروشیمی در استان قدمت کمتر از 10 سال دارد، عنوان کرد: شرکت گاز در لرستان حدود 20 سال بوده که اقدامات خود را آغاز کرده‎است.

لطفعلیان با اشاره به اینکه دستگاه‌های خدمات‎رسان بعد از پیروزی انقلاب خدمات بسیار زیادی در حوزه ایجاد زیرساخت‌ها ارائه کرده‎اند، ادامه داد: در حال حاضر همکاران ما در شرکت توزیع برق کارهای بسیار بزرگی را انجام داده‌اند.

99.8 درصد جمعیت شهری لرستان از نعمت گاز برخوردار هستند

وی با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب و اتمام جنگ تحمیلی تلاش دولتمردان بر این بود که خدمات شایانی را به مردم ارائه دهند، ابراز کرد: لرستان نیز در مقوله زیرساخت‌ها جزء استان‌های برتر در کشور است.

مدیرعامل شرکت گاز لرستان با اشاره به اینکه در اواخر سال 73 موضوع گازرسانی به لرستان در دستور کار قرار گرفت، خاطرنشان کرد: شرکت گاز استان به‎عنوان یک شرکت مستقل در سال 78 تأسیس شد و خدمات‎رسانی به مردم را تاکنون انجام داده‎است.

لطفعلیان با بیان اینکه در حال حاضر 99.8 درصد جمعیت شهری لرستان از نعمت گاز برخوردار است، تصریح کرد: 24 شهر لرستان از نعمت گاز بهره‎مند شده‎اند.

یک هزار و 400 روستای لرستان گازرسانی شده‎اند

وی با اشاره به اینکه عملیات گازرسانی تمام شهرهای لرستان غیر از شهر «شول‎آباد» به اتمام رسیده، گفت: مقدمات گازرسانی به این شهر نیز انجام شده‎است، مجوز گازرسانی به آن گرفته شده و در حال تعیین پیمانکار برای انجام عملیات گازرسانی به این شهر هستیم و تا پایان سال جاری پیمانکار آن مشخص می‌شود تا آخرین شهر لرستان نیز از نعمت گاز بهره‎مند شود.

مدیرعامل شرکت گاز لرستان، تأکیدکرد: چالش اصلی ما صعب‌العبور بودن مناطق برای گازرسانی است چراکه این امر هزینه‌ها را بیشتر می‌کند، قبلاً هزینه هر انشعاب و «علمک» 6 میلیون تومان بود که از دو ماه قبل بر اساس پیگیری‌های انجام‎شده با وزیر نفت، هزینه هر انشعاب به 12 میلیون تومان ارتقا پیدا کرد و این امر کمک فراوانی به ما کرد.

لطفعلیان با تأکید بر اینکه با همه این سختی‌ها اقدامات بسیار خوبی در حوزه گازرسانی در استان انجام شده‎است، افزود: در حال حاضر یک هزار و 400 روستای لرستان از نعمت گاز بهره‎مند هستند.

عملیات گازرسانی به شهرها و روستاهای لرستان تا پایان سال 98 به اتمام خواهد رسید

وی با اشاره به اینکه بیش از 200 روستای لرستان طی ایام دهه فجر از نعمت گاز بهره‎مند شدند، اظهار کرد: حدود 200 واحد صنعتی استان نیز تا پایان امسال گازرسانی آن‌ها به اتمام خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت گاز لرستان، ابراز کرد: جمعیت روستایی بهره‎مند از نعمت گاز لرستان به بالای 90 درصد می‌رسد و بر اساس برنامه‎ریزی صورت گرفته عملیات گازرسانی به شهرها و روستاهای استان تا پایان سال 98 به اتمام خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر؛ به هر روی، امروز باید با توانی مضاعف برای سربلندی ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف تلاش کنیم تا دستیابی به افق‌های رشد و توسعه توسط جوانان مؤمن و انقلابی یکی پس از دیگری ممکن شود.

لینک