شناسه خبر:2803
1397/9/5 10:00:23
مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان کبودراهنگ

حفظ منابع آبی فعلی از الزامات است

سپهرغرب، گروه خبر: مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان کبودراهنگ گفت: ازآنجایی‎که تأمین آب شرب پایدار از منابع آبی جدید دشوار است، بنابراین حفظ منابع فعلی از الزامات بوده و بر همین اساس تمام تلاشمان را به کار گرفته‌ایم تا روستاهای با تنش آبی را به این شیوه مدیریت و از شرایط سخت عبور کنیم.

به گزارش سپهرغرب به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب روستایی استان همدان، باقر پورقاسمی با اشاره به عملکرد شرکت آبفار در سطح روستاهای شهرستان کبودراهنگ، عنوان کرد: در راستای خدمت‎رسانی هر چه بیشتر به مشترکان، علاوه بر اقدامات انجام‎شده در سال‌های گذشته، طی سال جاری نیز 10 روستا، شامل روستاهای اقچلو،طاهرلو، جزوان، واشور، خلعت‎آباد، سولیجه، طاسران، قوشجه، پیر بادام و قزلجه کوهین را زیر پوشش شرکت آبفار آوردیم.

وی ضمن اشاره به پروژه‌های انجام شده و در حال اجرا در روستاهای شهرستان کبودراهنگ، افزود: مجتمع عظیم دره با اجرای هفت هزار متر خط پمپاژ با لوله GRP 315 و800 متر لوله چدن داکتیل، اجرای خط برق به طول 550 متر، نصب ترانسفورماتور 100 کیلووات آمپر با تجهیز چاه و لوله‎گذاری خط انتقال به طول 12 هزار و500 متر برای روستاهای علیصدر، حسن‎آباد، خالق وردی، چاله کند و سولیجه از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی ازجمله این پروژه‎ها است.

پورقاسمی در ادامه با بیان اینکه ایجاد شبکه داخلی روستا‌های جزوان، سولیجه، زین‌آباد به طول 13 هزار و 500 متر از دیگر پروژه‌های انجام شده در سال جاری است، اذعان کرد: حفر چاه دستی در روستای احمدآباد، عبدل‌آباد، آقچه قیه و همچنین حفر چاه مکانیکی عمیق در روستای آق‎تپه و عبدلمؤمن، پر ورق نیز در شهرستان کبودراهنگ عملیاتی شده‎است.

وی همچنین به تجهیز چاه در روستاهای دستجرد، چارسوق، ویان، مخور، امیرآباد، ایده‎لو و طاهرلو اشاره و بیان کرد: در راستای خدمت‎رسانی هرچه بیشتر، قسمتی از شبکه‌های فرسوده روستاهای قهوردعلیا، قهورد سفلی، گزل عبدال، خبر ارخی، سوباشی، اوزون‎دره، آق‎تپه، جین طراقیه، مسجدین، عین‎آباد و سراب به طول 12هزار متر از محل اعتبارات استانی تعویض، ترمیم و انشعابات مشترکان استاندارد‌سازی شد.

پورقاسمی اضافه کرد: در حال حاضر 16 درصد از شبکه‌های داخلی آب‌رسانی روستاهای زیر پوشش شهرستان کبودراهنگ فرسوده است که به‌منظور اصلاح آن نیازمند چهار میلیارد ریال اعتبار هستیم.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان کبودراهنگ در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع هدررفت آب از طریق انشعابات غیرمجاز اشاره و اذعان کرد: در راستای کاهش هدررفت آب آشامیدنی، 592 مورد انشعاب غیرمجاز در سطح روستاهای زیر پوشش شهرستان شناسایی شد که تاکنون از این تعداد 182 مورد تبدیل به مجاز شده و الباقی در دست اقدام است.

وی ابراز کرد: ازآنجایی‌که تأمین آب شرب پایدار از منابع جدید دشوار است، حفظ منابع فعلی از الزامات بوده و بر همین اساس تمام تلاشمان را به کار گرفته‎ایم تا روستاهای باتنش آبی را مدیریت و از شرایط سخت عبور کنیم.

پورقاسمی گفت: در راستای اصلاح الگوی مصرف و کنترل فرآیند‌های تولید اصلاح و توزیع آب آشامیدنی، اقدام به نصب و راه‌اندازی دستگاه تله‎متری، مانیتورینگ و تله کنترل در روستاهای سطح شهرستان کرده‌ایم.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان کبودراهنگ در خصوص آب‌رسانی سیار در سطح روستاهای شهرستان کبودراهنگ، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در روستاهای طاهرلو، آق داش مهربان، آقچه قیه، چورمق، پیر انبار، آق تپه و سراب آب‎رسانی به‌صورت سیار انجام می‌شود.

 

شناسه خبر 2803