1397/9/25 09:38:17
مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان رزن خبر داد:

برخورداری بیش از هزار خانوار از آب شرب بهداشتی

سپهرغرب، گروه خبر: مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان رزن از برخورداری یک هزار و دو خانوار ساکن در بخش مرکزی و بخش قروه درجزین از آب شرب بهداشتی در سه ماهه گذشته خبر داد.

به گزارش سپهرغرب به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب روستایی استان همدان؛ محمد ابراهیم فراهانی ضمن ارائه گزارشی از عملکرد امور آبفار شهرستان رزن در سه ماهه گذشته با بیان اینکه تأمین آب شرب پایدار همواره ازجمله دغدغه‌های ما است،گفت: به همین منظور در روستای کلیجه علاوه بر اجرای عملیات افزایش گالری و لایروبی چاه موجود، اجاره چاه کشاورزی جدید، آب‌رسانی از طریق تانکر سیار و گرفتن مجوز بهره‎برداری از چاه واگذاری توسط خیر در دستور کا قرار گرفت که با توجه به مجموعه اقدامات انجام‎شده، 56 خانوار با 170 نفر جمعیت در این روستا از آب شرب سالم برخوردار خواهند شد.

وی با اشاره به کمبود آب شرب در سسال‌های وات گذشته در روستای جامیشلو و با بیان این نکته که بخش مرکزی شهرستان رزن شامل 36 روستا با پنج هزار و 189 خانوار است؛ اظهار کرد: در راستای تأمین آب شرب پایدار روستای مذکور؛ نسبت به حفاری یک حلقه چاه دستی دهانه گشاد به عمق 28 متر، طول گالری 80 و آب‌دهی چهار لیتر در ثانیه با هزینه‎ای بالغ‌بر یک هزار و 350 میلیون ریال اقدام کردیم که اعتبارات ذکرشده از محل اعتبارات استانی بهه‌صورت تعهدی تأمین شد.

فراهانی در ادامه با اذعان به اینکه در راستای ارتقای کنترل کیفیت بهداشتی آب آشامیدنی و سلامت مشترکان اقدامات لازم در دستور کار قرار گرفت، تصریح کرد: تهیه و نصب چهار دستگاه کلیرناتور مایع 500 لیتری در روستاهای جامیشلو، آغچه خرابه مرکزی، امیرآباد و ینگه با هزینه‎ای بالغ‎بر 300 میلیون ریال از محل اعتبارات استانی عملیاتی شد که با اجرای این طرح 809 خانوار و جمعیتی بالغ‎بر دو هزار و 514 نفر از آب شرب بهداشتی بهره‎مند شدند.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان رزن در بخش دیگری از سخنان خود به عملکرد امور آبفار در بخش قروه درجزین اشاره و با بیان اینکه تأمین آب شرب پایدار در روستاهای سنقرآباد، قراقیه و جاورسجین ازجمله دغدغه‌های ما بود، خاطرنشان کرد: در همین راستا نسبت به رفع معارض پروژه و تکمیل خط پمپاژ انتقال آب از چاه به مخزن روستای سنقرآباد به طول چهار کیلومتر و اصلاح شبکه توزیع آب شرب به طول یک کیلومتر با اعتباری بالغ‎بر 3 هزار و 500 میلیون ریال از محل صندوق توسعه ملی اقدام شد ضمن اینکه عملیات تجهیز چاه و حصارکشی حریم نیز در دستور کار است.

وی همچنین با بیان اینکه بخش قروه درجزین شامل 32 روستا با هفت هزار و 438 خانوار است،گفت: با توجه به فرسودگی شبکه توزیع و خطوط پمپاژ در روستاهای وسمق و شاهنجرین؛ شرکت آبفار نسبت به تعویض خط پمپاژ به طول 1/1 کیلومتر و اصلاح شبکه داخلی به طول 3.5 کیلومتر با هزینه‎ای بالغ‎بر چهار هزار میلیون ریال از محل اعتبارات استانی اقدام کرد.

فراهانی در خصوص تأمین آب پایدار در روستای سنگران کوه نیز، تشریح کرد: بر همین اساس، گرفتن مجوز حفاری و انتخاب پیمانکار با برآورد هزینه‎ای بالغ‎بر 24 میلیون ریال در دستور کار قرار گرفت که در این زمینه نسبت به تجهیز کار و آغاز عملیات اجرایی اقدامات لازم به عمل آمد.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان رزن همچنین ضمن اشاره به اهمیت ارتقای سطح کیفیت بهداشتی آب آشامیدنی، اذعان کرد: در همین راستا اقدام به تهیه و نصب یک دستگاه کلریناتور مایع 500 لیتری در روستاهای مزرعه گیو دره با هزینه‎ای بالغ‎بر 80 میلیون ریال از محل اعتبارات استانی کردیم که با اجرای طرح مذکور 193 خانوار و جمعیتی بالغ‎بر 652 نفر از آب شرب بهداشتی بهره‎مند شده‎اند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه تأمین آب شرب پایدار در روستاهای سنقرآباد، قراقیه و جاورسجین ازجمله اقدامات انجام‌شده در سه ماهه اخیر بوده‌است، یادآوری کرد: در همین زمینه نسبت به رفع معارض پروژه و تکمیل خط پمپاژ انتقال آب از چاه به مخزن روستای سنقرآباد به طول چهار کیلومتر و اصلاح شبکه توزیع آب شرب به طول یک کیلومتر با اعتباری بالغ‎بر سه هزار و 500 میلیون ریال اقدام شد.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان رزن در خصوص شبکه توزیع و خطوط پمپاژ فرسوده در روستاهای وسمق و شاهنجرین نیز: گفت: در راستای کاهش هدر رفت آب، شرکت آبفار نسبت به تکمیل پروژه نسبت به تعویض خط پمپاژ به طول 1/1 کیلومتر و اصلاح شبکه داخلی به طول 3/5 کیلومتر با هزینه‎ای بالغ‎بر چهار هزار میلیون ریال از محل اعتبارات استانی اقدام کرد.