1397/10/29 10:43:39
رئیس خانه حامی کشاورز شهرستان اسدآباد عنوان کرد:

دخل و خرج منابع آب دشت اسدآباد با هم نمی‌خواند

سپهرغرب، گروه خبر: رئیس خانه حامی کشاورز شهرستان اسدآباد گفت: دخل و خرج منابع آب دشت اسدآباد با هم نمی‌خواند.

به گزارش سپهرغرب به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای همدان، احمدی رئیس خانه حامی کشاورز شهرستان اسدآباد گفت: دخل و خرج منابع آب دشت با هم نمی‌خواند از یک طرف آب منطقه‌ای صرفه‌جویی می‌کند از سوی دیگر کشت‌های پر آب‌بر توسعه پیدا می‌کند و در یک رقم 40 میلیون مترمکعب آب را صرف کاشت چغندر قند شده است کشت یونجه در شهرستان توسعه پیدا کرده که باید در این زمینه اقدامات اساسی صورت گیرد.

وی افزود: از 60 چاه آب شرب روستایی 28 چاه آن تخریب شده و این نشانه‌ای جدی از بحران آب دشت است.

احمدی ادامه داد: آبخیزداری در دشت انجام نشده و لازم است جهاد در زمینه مدیریت مصرف آب به صورت جدی وارد عمل شود نیاز جدی داریم بین شرکت آب منطقه‌ای و جهاد برای نجات منابع آب هماهنگی کامل وجود داشته باشد.

رئیس خانه حامی کشاورز شهرستان اسدآباد گفت: ما با اقدامات سلبی تنها نمی‌توانیم به هدف که همانا نجات منابع آب زیرزمینی دشت است برسیم، لذا لازم است کشاورزان پای کار بیایند.

احمدی تاکید کرد: کشاورز از وضعیت موجود منابع آب زیرزمینی دشت اسدآباد اطلاع دقیقی ندارد اگر متوجه بود که در لبه پرتگاه ایستاده است و با سرنوشت خود و آیندگان بازی می‌کند قطعاً تغییر عملکرد می‌داد و گونه‌ای دیگر عمل می‌کرد حساسیت ایجاد شده است اما کافی نیست.

وی در پایان گفت: پیشنهاد من این است که کشت کلزا در دشت با سرعت بیشتری توسعه پیدا کند و قسمتی از یارانه دولتی تخصیصی از سیستم‌های بارانی به توسعه گلخانه در دشت برده شود.