1397/11/7 11:04:30

سپهرغرب، گروه ورزشی: شهرستان ملایر با کسب امتیازات 296 و 392 قهرمانی تورنمنت چندجانبه ددلیفت و پرس سینه کشور را از آن خود کرد

به گزارش سپهرغرب به نقل از روابط عمومی اداره ورزش و جوانان شهرستان ملایر، به همت هیئت پرورش اندام و همکاری دانشگاه پیام نور، اداره ورزش و جوانان و بازار مبل و شهرداری شهرستان ملایر مسابقات چندجانبه کشوری پرس سینه و ددلیفت در سالن ورزشی دانشگاه پیام نور به‎مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و شهدای عزیز مدافع حرم در روز جمعه پنجم آبان‎ماه سال جاری برگزار شدکه تیم شهرستان ملایر به لطف خداوند و تلاش ورزشکاران بااخلاق و شایسته خود با کسب امتیازات 296 و 392، قهرمانی این مسابقات را از آن خود کرد و افتخاری دیگر را برای ورزش استان و شهرستان به ارمغان آورد.

تیم‌های همدان با کسب امتیاز 146 و تویسرکان با کسب امتیاز 40 در رشته پرس سینه به ترتیب به مقام‌های دوم و سوم دست پیدا کردند و در رشته ددلیفت نیز تیم استان همدان با کسب 196 امتیاز و تیم گلپایگان با کسب 78 امتیاز به ترتیب مقام‌های دوم و سوم تیمی این مسابقات را از آن خود کردند.

باب اله فتحی، معاونت محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ملایر با حضور خود در این مسابقات از نحوه برگزاری آن ابراز رضایت و خرسندی کرد و از تلاش‌ها و زحمات ریاست اداره ورزش و جوانان و همکاران وی، هیئت پرورش اندام، ریاست دانشگاه پیام نور و مدیریت سالن ورزشی این دانشگاه و همچنین حامیان مالی برگزاری این مسابقات اعم از احد آزادیخواه نماینده پرتلاش مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، بازار مبل و منبت، دانشگاه پیام نور، دانشگاه پردیس، شهرداری و شورای شهر شهرستان ملایرتقدیر و تشکر به عمل آورد.

آزادیخواه نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی به همراه ریاست اداره ورزش و جوانان با حضور خود در این مسابقات باعث دلگرمی و شادی دل عزیزانی شد که در برگزاری این مسابقات تلاش‌ها و زحمات زیادی متقبل شدند.

گفتنی است؛ 18 تیم از استان‌های تهران، همدان، تبریز، کرمان، یزد، بندر عباس، اصفهان، قزوین، گیلان، کهکیلویه و بویر احمد، مرکزی، لرستان، البرز، شیراز، قم، فارس و غیره در این مسابقات شرکت کردند.

تعداد 147 نفر از قهرمانان و ورزشکاران این رشته ورزشی در رده‌های سنی نوجوانان، جوانان، بزرگ‌سالان و پیشکسوتان در این مسابقات حضور پیدا کرده و برای کسب مقام و رتبه برتر این مسابقات با هم در رشته‌های پرس سینه و ددلیفت به رقابتت پرداختند.