شناسه خبر:5526
1397/11/10 12:30:47

مشکلات شرکت های تولیدی و صنعتی بافتینه، بافتسان و کیان کرد ملایر در نشست نمایندگان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با وزیر صنعت، معدن و تجارت و استاندار همدان بررسی شد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی در این باره شامگاه سه شنبه در گفت و گویی اظهار داشت: در این نشست بر ضرورت رسیدگی به واحدهای تولیدی و صنعتی این شهرستان تاکید شد.
محمد کاظمی تامین مواد اولیه، ناهمگونی در اختصاص اعتبارات و تسهیلات و تامین سرمایه در گردش این واحدهای تولیدی و صنعتی را از جمله مشکلات و موانعی برشمرد که در این نشست مطرح شد.
وی با بیان اینکه تصمیم های لازم برای حل مشکلات این واحدها اتخاذ شد گفت: همچنین راهکارهای عملیاتی لازم برای راه اندازی شرکت کیان کرد ملایر نیز مورد بررسی قرار گرفت.
نائب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس همچنین بر ضرورت همسویی تمامی دستگاه های اجرایی برای حمایت از چرخه تولیدی و صنعتی این شهرستان تاکید کرد.
دیگر نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز در این باره در گفت: حل موانع موجود بر سر راه واحدهای تولیدی و صنعتی این شهرستان را یک ضرورت جدی برشمرد و گفت: تا رسیدن به نتیجه نهایی و حل مشکلات این واحدها، موارد را پیگیری می کنیم.
حجت الاسلام احد آزادیخواه افزود: واحدهای تولیدی و صنعتی ملایر همچون شرکت بافتینه و بافتسان و شرکت کیان کرد از بزرگترین واحدهای صنعتی این شهرستان است و شرکت کیان کرد و کارگران آن هم اکنون شرایط بحرانی دارد و با وجود پیگیری های مستمر اما این شرکت مدتها تعطیل است.
وی گفت: برای حل مشکل این شرکت بزرگ تولیدی و پیشبرد کار نیاز است دولت در این زمینه ورود پیدا کند و شرکت را به سرمایه گذار دیگری واگذار کند.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس دهم اظهار داشت: در این راستا مقرر شد رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان در این زمینه گزارش مبسوطی را از این شرکت جمع بندی و برای تصمیم گیری نهایی ارایه کند.
گروه صنعتی بافتینه و بافتسان فعالیت خود را از سال 1365 با تولید انواع موکت و نخ های پروپیلن و انواع منسوجات نبافته بهداشتی، صنعتی و پزشکی مطابق با استانداردهای ملی و جهانی آغاز کرد و در حال حاضر یکی از واحدهای صنعتی خوشنام در تولید و کارآفرینی استان و کشور است. 
محصولات شرکت بافتینه و بافتسان تولیدکننده جدیدترین پارچه های منسوج نبافته اسپان باند با پیشرفته ترین فناوری روز جهان قابل مصرف در صنایع بهداشتی، پزشکی و صنعتی است و می تواند نیاز یک هزار و 600 واحد صنایع پایین دستی را تامین کند.
شرکت کیان کرد نیز از دیگر واحدهای بزرگ صنعتی ملایر است که سال 94 به دلیل وجود مشکلات مالی و سرمایه در گردش، به مدت حدود یکسال تعطیل بود و با پیگیری های مسئولان به چرخه تولید بازگشت؛ اما با این وجود شرکت یاد شده همواره با مشکلات مالی دست به گریبان است و در تعطیلی به سر می برد. 
شرکت کیان کرد از سال 77 با ظرفیت تولید سالانه 6 هزار تن به عنوان نخستین شرکت تولید کننده پارچه استخوان بندی تایر در ایران فعالیت می کند.


منبع: خبرگزاری ایرنا

شناسه خبر 5526