1397/11/11 10:04:36
برنامه‌های چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ویژه کودکان ونوجوانان

کودکان و نوجوانان همدانی مهمان 376 برنامه در دهه فجر

سپهرغرب، گروه خبر: در آستانه دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، 376 عنوان برنامه‌ درکارگروه کودک و نوجوانان ستاد دهه فجر استان همدان برگزار می‌شود.

به گزارش سپهرغرب به نقل از روابط عمومی اداره کل کانون استان همدان، با برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده و برگزاری جلسات نشست هماهنگی با حضور اعضای کارگروه کودک و نوجوانان 376 برنامه برای کودکان و نوجوان در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.

سید محمد رضا جوادی مدیر کل کانون استان همدان و مسئول کارگروه کودک و نوجوان ستاد دهه فجر در استان با اعلام این خبر گفت: باید با اجرای برنامه‌های مناسب در انتقال آثار و ارزش‌های انقلاب اسلامی در تمامی ابعاد به ویژه در ذهن کودکان و نوجوانان کوشا باشیم

وی برگزاری برنامه ادبی «کوچه خاطرات» با موضوع دفاع مقدس در باغ موزه دفاع مقدس، جشن بزرگ انقلاب با عنوان «40 باغ 40 سپیدار در سالن ورزشی فردوسی، اجرای مهرواره عروسکی ویژه کودکان و نوجوانان، «خورشید تنها نیست»، « تمبر روزهای پایداری»، «چهل چراغ»، «تابلو خاطره ها» و برگزاری غرفه‌های گریم پرچم ایران بر روی صورت کودکان و نوجوانان روز 22 بهمن و برپایی نمایشگاه 40 تابلو نقاشی از رویدادهای انقلاب و دستاوردهای انقلاب شکوهمند اسلامی را از شاخص‌ترین برنامه‌ها در این دهه اعلام کرد.

گفتنی است کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دارای 41 مرکز فرهنگی، هنری در سراسر استان می‌باشد که 66 هزار و دوست و 52 نفر عضو در این مراکز فعالیت دارند.