1397/11/17 11:05:29
مدیرعامل سازمان حمایت از مصرف‎کنندگان و تولیدکنندگان:

نظارت ویژه بر بازار شب عید از اول اسفند آغاز می‌شود

سپهرغرب، گروه خبر: مدیرعامل سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت: طرح ویژه نظارت بر بازار از اول اسفندماه در سراسر کشور آغاز خواهد شد.

هم‌زمان با چهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، عباس تابش روز گذشته در حاشیه افتتاح نخستین سایت شن و ماسه کوهی لرستان در شهرستان سلسله و در حضور رئیس سازمان صمت لرستان، فرماندار سلسله و تعدادی از مسؤولان استان، بیان کرد: این واحد معدنی در ایجاد ارزش‎افزوده بسیار مؤثر بوده و این یکی از برکات انقلاب اسلامی است.

وی افزود: در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب توجه ویژه‌ای به معادن داریم چنانکه سایتی که امروز افتتاح شد به‎عنوان نخستین شهرک معدنی لرستان بوده و نکته مهم این است که این‎گونه شهرک‌ها در ایجاد ارز‎ش‎افزوده بسیار مؤثر هستند.

معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان حمایت از مصرف‎کنندگان و تولیدکنندگان در ارتباط با حمایت دولت از واحدهای معدنی، خاطرنشان کرد: دولت در خصوص معدن هم به لحاظ تأمین تسهیلات و هم سرمایه در گردش حمایت‌های لازم را انجام خواهد داد.

تابش در ادامه به برنامه‌ریزی برای نظارت بر بازار شب عید اشاره کرد و گفت: طرح ویژه نظارت بر بازار از اول اسفند در تمام کشور آغاز خواهد شد و در این زمینه علاوه بر بازرسان سازمان صمت، سایر نهادها نیز همکاری دارند.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت لرستان نیز در ادامه، بیان کرد: این سایت جایگزین مجوزهای برداشت رودخانه‌ای مسیل خرگوش ناب شده و هدف اصلی آن نیز حفظ محیط زیست، بستر و حریم رودخانه است.

محمدرضا صفی گفت: فاز نخست این سایت امروز با حضور معاون وزیر به بهره‌برداری رسید و نخستین واحد این مجموعه، فعالیت خود را به‎صورت رسمی آغاز کرد که سه واحد دیگر نیز در آن مستقر می‌شوند.

وی با بیان اینکه فاز نخست این مجموعه دارای ظرفیت برداشت بیش از 350 هزار تن بوده و می‌تواند زمینه را برای تأمین مصالح مورد نیاز این شهرستان و شهرستان‌های همجوار مهیا کند، اظهار کرد: مواد معدنی استخراج شده از این سایت دارای کیفیت مناسبی بوده و ایجاد سایت شن و ماسه کوهی می‌تواند کمک زیادی به حفاظت از رودخانه‌های استان کند.