1397/11/28 11:00:37
با به نتیجه نرسیدن اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام؛

تصمیم‌گیری درباره «پالرمو» مجدداً به آینده موکول شد

سپهرغرب، گروه ایران و جهان: اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام بار دیگر تصمیم‌گیری درباره لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با جرایم سازمان‌یافته فراملی (پالرمو) را به نشست بعدی خود موکول کردند.

اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در نشست روز شنبه 27 بهمن‌ماه بار دیگر تصمیم‌گیری درباره لایحه الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان‌یافته فراملی (پالرمو) را به نشست بعدی خود موکول کردند.

بنا بر این گزارش، نشست روز گذشته مجمع تماماً به ادامه طرح نظرات موافقان و مخالفان لایحه اختصاص داشت و فرصت به رأی‌گیری نهایی درباره پالرمو نرسید.

در جلسه پیشین مجمع که روز ششم بهمن‌ماه برگزار شد، گزارش کمیسیون‌های سیاسی دفاعی و حقوقی و قضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام ارائه شد و در ادامه رؤسای کمیسیون‌های قضایی و امنیت ملی مجلس و سپس وزرای امور خارجه و اقتصاد و نیز رئیس کل بانک مرکزی و معاون حقوقی رئیس‌جمهور دیدگاه‌های خود را به نمایندگی از مجلس و دولت مطرح کردند، اما ادامه بررسی‌ها و طرح دیدگاه‌های اعضای مجمع در مورد تعیین مصلحت این لایحه به جلسه روز گذشته موکول شد؛ اما روز گذشته نیز اعضا پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان، تصمیم‌گیری نهایی را مجدداً به آینده موکول کردند.