کد خبر : 12546
تاریخ : 1398/7/10
گروه خبری : جامعه

به دنبال کاهش 50 درصدی پرونده‌های قضائی هستیم

ورود ماهانه 3 هزار پرونده به دادسرا

سپهرغرب، گروه خبر: رئیس‌کل دادگستری استان کرمانشاه گفت: نخستین اولویت کاری ما این است که در یک دوره 6 ماهه تعداد پرونده‌های موجود در دادسرا را به نصف تقلیل دهیم که این هدف با توجه به برنامه‌هایی که تنظیم‌شده محقق خواهد شد.

پرویز توسلی‎زاده در نخستین بازدید خود از مجموعه‌های قضائی استان به دادسرا رفت و از نزدیک با همه همکاران قضائی و اداری دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی در این دیدار خطاب به کارمندان دادسرای کرمانشاه، گفت: بنده واقف هستم که کار در دادسرا با سختی‌های خاص خود همراه است اما با برنامه‌ای که در پیش داریم به دنبال آن هستیم تا کار در این مجموعه را عادی کرده به‌گونه‌ای که همکاران سختی کار را با سهولت همراه کنند.

رئیس‌کل دادگستری استان کرمانشاه تأکید کرد: هیچ فاصله‌ای بین خود و همکاران نمی‌بینم و معتقدم می‎بایست با درک متقابل در جهت تحقق اهداف حرکت کنیم که در این مسیر همه همکاران اعم از قضائی و اداری به سهم خود نقش دارند و نمی‌شود هیچ‌کس را نادیده گرفت، بنابراین تاجایی‎که ممکن است سعی می‌شود مشکلات همکاران مرتفع شود.

یونسی‎زاده در ادامه سخنان خود با اشاره به اولویت‌های اصلی کاری خود، یادآوری کرد: نخستین اولویت کاری ما این است که در یک دوره 6 ماهه تعداد پرونده‌های موجود در دادسرا را به نصف تقلیل دهیم که این هدف با توجه به برنامه‌هایی که تنظیم‌شده محقق خواهد شد.

وی پیشگیری را یکی دیگر از اولویت‌ها و از مهم‌ترین عوامل کاهش ورودی پرونده‌ها دانست و خاطرنشان کرد: در جرائم مهم ازجمله قتل، سرقت، آدم‌ربایی، قاچاق سلاح، مواد مخدر، سرقت از بانک‌ها و مواردی ازاین‌دست باید با نقش تعیین‌شده و استفاده از پیشگیری‌های خلاقانه در کاهش ورودی پرونده‌ها تلاش کنیم.

رئیس‌کل دادگستری استان کرمانشاه اولویت بعدی را سازش در دعاوی دانست و ادامه داد: در تمامی جرائم به دنبال سازش هستیم و در این مسیر باید از ظرفیت کلانتری‌ها و کانون وکلا بیش‌ازپیش استفاده کرد.

یونسی‎زاده کاهش جمعیت کیفری را مهم دانست و اذعان کرد: با استفاده از عواملی همچون سازش در دعاوی، استفاده از ظرفیت‌های قانونی، مجازات جایگزین حبس و مسائلی از این قبیل باید تلاش کرد که آمار جمعیت کیفری استان به حداقل برسد.

وی مدیریت زمان، تخصصی کردن شعب و نیز به دنبال آن متقن کردن تصمیمات قضائی را از دیگر برنامه‌های خود عنوان و اضافه کرد: باید دانش قضائی همکاران بالا رود چراکه این مهم سبب علمی شدن تصمیمان قضائی خواهد شد؛ دانش قضائی شرط کار قضائی است و قاضی باید قوانین کیفری به‌روز را بداند و با مطالعه کامل پرونده و تحقیق در آن بهترین حکم را صادر کند.

پیش از سخنان رئیس‌کل دادگستری استان، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه نیز ضمن خیرمقدم و ابراز امیدواری برای تحقق خواسته‌ها و اهداف قضائی تعیین‌شده، مجموعه دادسرا را برای رسیدن به مقصود همراه و همدل دانست و گفت بدون شک تمامی این مجموعه برای رسیدن به اهداف مورد نظر تلاش خواهند کرد و همراه با برنامه‌ها پیش خواهند رفت.

محمدحسین صادقی در ادامه، ورودی پرونده‌ها به دادسرا را ماهیانه حدود سه هزار فقره دانست و اظهار کرد: میزان کار با توان سازمانی اعم از فضائی و نیروی انسانی سازگار نیست؛ بنابراین باید بخش دادسرا هم درزمینهٔ فضای فیزیکی و هم نیروهای قضائی و اداری تقویت شود.

وی استقلال قاضی و حمایت از او را از دیگر خواسته‌ها دانست و گفت: حمایت از قاضی تا زمانی که در مسیر قانونی حرکت کند لازم است تا با آسودگی و پشتوانه لازم در صدور آرای متقن تلاش کند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه تقویت امکانات سخت‌افزاری و آموزش‌های لازم به ضابطان را از دیگر عوامل مهم در پیشبرد اهداف کیفی کار دانست و خاطرنشان کرد: جبهه اول مقابله با بزه، دادسرا است؛ بنابراین تقویت این مجموعه و استفاده از نیروهای کارآمد می‌تواند متضمن موفقیت بیشتر باشد.

 

  لینک
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/12546