کد خبر : 16809
تاریخ : 1398/11/5
گروه خبری : سلامت

مطالعات نشان می‌دهد؛

بین مصرف پروتئین و مرگ‌های سرطانی ارتباط وجود دارد

سپهرغرب، گروه سلامت: مطالعه اخیر نشان می‌دهد مصرف بیش‌ازحد پروتئین خطر مرگ‌ومیر ناشی از سرطان را افزایش می‌دهد.

نتیجه مطالعه اخیر محققان نشان می‌دهد مصرف بیش از اندازه پروتئین خطر مرگ ناشی از سرطان را تا چهار درصد افزایش می‌دهد.

همچنین نتایج نشان می‌دهد مصرف بیش از حد پروتئین خطر مرگ را تا 74 درصد افزایش می‌دهد و احتمال مرگ ناشی از دیابت را هم تا چندین‌برابر بیشتر می‌کند.

بااین‌حال پروتئین یکی از سه ماده مغذی اصلی مورد نیاز بدن است که علاوه‌بر افزایش روند رشد و ترمیم بافت‌ها، به ساخت و حفظ توده عضلانی کمک می‌کند؛ از این رو باید مقدار کافی پروتئین در رژیم غذایی گنجاده شود.

طبق توصیه کارشناسان 10 تا 30 درصد مصرف کل کالری روزانه باید شامل پروتئین باشد. به‌عنوان مثال اگر مصرف روزانه کالری شما یک‌هزار و 500 است، انرژی به‌دست‌آمده از پروتئین شما باید بین 150 تا 450 کالری باشد.

برخی متخصصان هم توصیه می‌کنند که باید 0.8 گرم پروتئین به‌ازای هر کیلوگرم از بدن در روز مصرف شود. بدین منظور باید وزن بدن را در عدد 0.8 ضرب کنیم؛ به‌عنوان مثال برای فردی با وزن 75 کیلوگرم، میزان پروتئین مصرفی روزانه‌اش 60 گرم خواهد بود.

اما در مورد افراد پُرفعالیت نظیر ورزشکاران، میزان مصرف 1.2 تا 1.7 گرم پروتئین به‌ازای هر کیلوگرم از وزن بدن توصیه می‌شود.

همچنین طبق برخی توصیه‌ها میزان پروتئین مصرفی برای مردان 56 گرم و برای زنان 46 گرم است.

  لینک
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/16809