کد خبر : 20146
تاریخ : 1399/2/3
گروه خبری : استان‌ها

مدیرآموزش‌وپرورش بروجرد:‌

مشکلات شبکه شاد برطرف شود

سپهرغرب، گروه خبر: مدیرآموزش و پرورش بروجرد گفت: شبکه شاد باید حداقل دارای ارتباط تصویری یک‌طرفه برای دانش‌آموزان باشد. در غیر این صورت در تدریس دروس اختصاصی مانند ریاضی و فیزیک با مشکل مواجه خواهند شد.

محمد مهرافزون روز چهارشنبه اظهار کرد: همکاران و دانش‌آموزانی هستند که کد ملی و هویت آنان تأیید نشده و همچنین برخی از همکاران که در چند مدرسه تدریس دارند، نتوانسته‌اند لینک مخصوص به هریک از مدارس خود را تشخیص دهند.

مدیرآموزش‌وپرورش بروجرد بیان کرد: مشکل اساسی در شبکه شاد اینست که برای تعدادی از دروس کلاس ایجاد نشده و همکاران نمی توانند تدریس خود را در شاد ادامه دهند.

مهرافزون اضافه کرد: عدم تعریف دروس کارگاهی و عملی در سامانه و اینکه این دروس ماهیت علمی دارند و نیاز به کار در کارگاه توسط دانش‌آموزان دارد و با رویکرد اصلی مهارت‌آموزی مطابق نیست.

وی پیرامون چالش‌ها و موانع موجود در سامانه شاد ادامه داد: مشخصات شناسنامه‌ای بعضی از همکاران کامل وارد نشده یا ممکن است با تغییر شماره شناسنامه سریال تغییر یابد و در نتیجه می‌بایست در سناد ویرایش صورت پذیرد.

مدیرآموزش‌وپرورش بروجرد یادآور شد: بعضی از دبیران در ثبت کلاس‌هایی که در سناد برای آن‌ها تعریف‌ شده با مشکل مواجه هستند. برای مثال برای دبیری 12 کلاس تعریف شده، درصورتی که 5 کلاس فعال است.

مهرافزون گفت: یکی از چالش‌ها و مشکلات شبکه شاد، مشکل در سرعت اینترنتی به‌علت ازدیاد کاربران می‌باشد و افرادی هستند که برای مثال فقط 20 دقیقه، آن هم در اوایل ساعات کاری با دردسرهای زیاد متصل می‌شود و در ادامه مسیر با مشکلات مواجه است.

وی افزود: 57/86 درصد کلیه مدیران به شبکه شاد و 47درصد دانش‌آموزان متصل می‌باشند و اگر اختلاف آماری در گزارشات وجود دارد. ظاهراً به‌علت به‌روزرسانی سیستم شبکه شاد است و علت عدم ورود دانش‌آموزان به شبکه شاد به این دلیل است که نیروهای غیر‌رسمی در این آموزشگاه‌ها حضور دارند یا اینکه مدیر‌آموزگار و سرباز معلمند و روستاهای آن‌ها صعب‌العبور است.

وی اظهارکرد: 56 مدیر به شبکه شاد به دلیل پذیرفتن کد ملی یا نداشتن گوشی هوشمند، وصل نشده‌اند و مقرر شد که از طریق ارزیابی عملکرد اداره پیگیری‌های لازم صورت گیرد.

تعطیلی مدارس به‌دلیل شیوع ویروس کرونا از ابتدای اسفندماه سال 98 تاکنون ادامه دارد و هر چند آموزش‌و پرورش سعی کرد، با استفاده از توان و تجربه معلمان و همکاری رسانه ملی روند آموزش تعطیل نشود، اما آموزش در تلویزیون نتوانست، به‌طور کامل نیازهای آموزشی دانش‌آموزان را رفع کند.

محسن حاجی‌میرزایی وزیر آموزش‌وپرورش با توجه به وجود خلاءهایی در آموزش از راه دور، برای دانش‌آموزان از همان هفته‌های ابتدایی تعطیلی مدارس، از ایجاد یک شبکه اجتماعی دانش‌آموزی مستقل برای آموزش مجازی دانش‌آموزان خبر داده بود که پس از گذشت یک‌ماه از وعده وزیر، سرانجام شبکه اجتماعی دانش‌آموزان تحت عنوان «شاد» آماده شد و در خدمت نظام آموزشی قرار گرفت.

  لینک
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/20146