کد خبر : 21275
تاریخ : 1399/2/20
گروه خبری : کشاورزی

معرفی 31 پروژه «جهش تولید» در بخش کشاورزی کرمانشاه

27 کارخانه تولید خوراک طیور داریم

سپهرغرب، گروه خبر: رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه گفت: در استان 31 پروژه، در راستای تحقق جهش تولید در بخش کشاورزی تعریف شده است.

نوربخش حاتمی روز گذشته به ظرفیت بالای بخش کشاورزی در توسعه اقتصادی استان اشاره و اظهار کرد: بخش کشاورزی استان با داشتن پتانسیل و ظرفیت‌ها بالا، توان تامین معیشت، اشتغال و رفع مشکلات اقتصادی استان را دارد و با برنامه تدوین شده سه‌ساله، اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: برنامه سه‌ساله توسعه بخش کشاورزی استان، از سال گذشته شروع شده و قطعاً شاهد شکوفایی هرچه بیشتر و استفاده هرچه بهتر از پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های این بخش خواهیم بود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه، تحریم‌های ظالمانه استکبار را فرصتی برای بخش کشاورزی دانست و گفت: تحریم‌ها، تولید و صادرات محصولات کشاورزی را اقتصادی کرده و سرمایه‌گذاری در این بخش را به‌شدت توجیه‌پذیر کرده است.

وی ادامه داد: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به‌نام جهش تولید نام‌گذاری شده، همه به این باور رسیده‌اند که می‌توانند؛ روی پای خود بایستند و با رونق تولید در بخش‌های مختلف به ویژه بخش کشاورزی، کشور را از تمامی مشکلات نجات دهند.

حاتمی محور استقلال و خودکفایی را در بخش کشاورزی معنا کرد و افزود: در استان 31 پروژه در راستای تحقق جهش تولید، در بخش کشاورزی تعریف شده است.

وی تصریح کرد: امسال در بخش توسعه زیرساخت‌ها، ایجاد اشتغال و بخش سرمایه‌گذاری شاهد تحولات بی‌نظیری خواهیم بود.

این مسئول در ادامه، در خصوص کمبود نهاده‌های دامی برای مرغداران، گفت: خوراک مورد نیاز دامداری‌ها و مرغداری‌های کشور از 2 مبادی، یکی بخش دولتی از طریق شرکت پشتیبانی امور دام و مبدا دیگر از طریق واردکنندگان بخش خصوصی که از بنادر شمال و جنوب بارگیری می‌شود، تامین می‌شود.

وی اضافه کرد: نهاده‌های دامی پس از ورود به کشور با انجام تشریفات قانونی و تخصیص کالا از طریق سامانه‌ای به نام سامانه جامعه «بازارگاه» در اختیار بهره‌برداران قرار می‌گیرد، که متاسفانه به‌دلیل مشکلات تحریم و همچنین مشکلات حاصل شده از شیوع ویروس کرونا، اخلالی در روند تامین نهاده‌های دامی ایجاده شده است.

حاتمی اظهار کرد: بسیاری از واردکنندگان توان تامین ارز مورد نیاز برای ترخیص کالا را ندارند، اگر هم ترخیص کرده‌اند، به آن میزانی که تعهد کرده‌اند، موفق نشده‌اند، کالا را ترخیص کنند.

وی ادامه داد: از طرفی هم، پشتیبانی امور دام نیز ظرفیت‌های محدودی دارد. به‌گونه‌ای که با تمام تلاش‌های صورت گرفته طی 6 ماهه اخیر توانسته‌ایم، از 15 هزار تن از نهاده‌های دامی مورد نیاز استان، تنها 40 درصد از آن را، تامین کنیم.

حاتمی با اشاره به فعالیت 27 کارخانه تولید خوراک طیور و 500 واحد مرغداری در استان، گفت: نهاده‌های دامی تولیدی در این واحدها، زیر نظر جهادکشاورزی و دامپزشکی، با قیمت یارانه‌ای ارائه می‌شود.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان کرمانشاه توصیه کرد، مرغداران بخش عمده‌ای از نیاز خود را، از این واحدها تامین کنند و به تولیدات آن‌ها اعتماد داشته باشند.

  لینک
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/21275