کد خبر : 24368
تاریخ : 1399/4/13
گروه خبری : استان‌ها

مفتح:

پروژه مسیر تویسرکان ـ گنجنامه به همدان در بودجه کشوری قرار گرفت

سپهرغرب، گروه خبر: نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی از قرار گرفتن پروژه مسیر تویسرکان ـ گنجنامه به همدان در بودجه کل کشور خبر داد و گفت: این پروژه سنگین و کار بزرگی است و بنده به طور جدی به دنبال اجرایی شدن آن هستم.

محمدمهدی مفتح روز پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران، مهمترین اقدام خود را ارتباط وسیع با مردم در قالب روستاگردشی و مسجدگردی دانست و اظهار کرد: مسائل و مشکلات مردم را طی سال‌های مسئولیتم در تویسرکان به صورت چهره به چهره با حضور مسئولان در برنامه روستاگردشی بررسی کردم و در راستای حل آن‌ها اقدامات لازم انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه با توجه به شیوع کرونا شکل ارتباط‌گیری در روستا و مسجدگردی ممکن است کمی تغییر کند، به شعار «جهش تولید» از سوی رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: دو مشکل عمده کشور بیکاری و تورم است که راه حل ریشه‌ای این مشکلات افزایش تولید در هر سه بخش صنعت، خدمات، کشاورزی است.

     پروژه سد خرمرود فعال است

وی در ادامه پاسخ به سوالات خبرنگاران با اشاره به اینکه عملیات اجرایی پروژه سد خرمرود به دلیل مقتضیات فصل تعطیل شد؛ اما پروژه همچنان فعال است ادامه داد: شرکت پیمانکار پروژه در همان زمان برای تامین منابع مالی نیاز به کمک وزارت اقتصاد داشت که طی رایزنی با مسوولان مشکل حل شد.

مفتح با اشاره به برگزاری جلسات مستمر با شرکت آب‌منطقه‌ای و آب مشاور در راستای پیگیری روند این پروژه یادآور شد:طبق ماده 56 قانون بخش خصوصی با سرمایه‌گذاری خود پروژه را انجام ‌می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه پروژه سد خرمرود موفق‌ترین پروژه در استان همدان است شاید ما در کشور چنین پروژه‌ای نداشته باشیم گفت: احداث سد خرمرود بیش از 300 میلیارد تومان هزینه دارد که با وجود محدویت بودجه دولت و شرایط اقتصادی کشور کار در حال انجام است.

نماینده مردم تویسرکان در مجلش تلاش ما بر اتمام کار سد با هدف برخورداری مردم از منافع آن است بیان کرد: بیش از 50 روستا در منطقه خرمرود به طور واقعی مشکل آب دارند که با احداث این سد کل دهستان خرمرود از آب شرب با کیفیت بالا در طول سال و در 24 ساعت شبانه‌روز بهره‌مند می‌شوند.

وی با اشاره به تعریف پروژه مجتمع آبرسانی از سد خرمرود در کنار پروژه احداث افزود: اکنون کار مطالعاتی مجتمع آبرسانی انجام شده است بنابراین فاصله چندانی بین افتتاح سد و برخورداری مردم از آب شرب نخواهد بود.

مفتح در ادامه با اشاره به اتمام کار پروژه تصفیه‌خانه سد سرابی توسط بخش خصوصی خاطرنشان کرد: یک دستگاه از تجهیزات تصفیه‌خانه ساخت هلند به دلیل تحریم ظالمانه آمریکا به ایران تحویل داده نمی‌شود، البته 20 درصد هزینه پرداخت و مابقی آن هم آماده است، در صورت تامین، تصفیه‌خانه بهره‌برداری می‌شود.

وی با بیان اینکه البته اکنون تصفیه آب شرب از سد سرابی با پکیج موقتا در حال انجام است درباره طرح تامین آب از سد سرابی برای روستاهای سید شهاب، اشترمل، جیجانکوه و... اظهار کرد: ما برای تامین آب شرب این روستاها از سد مخزنی سرابی تخصیص گرفتیم، بخشی از لوله‌گذاری از بودجه دولتی انجام شده است.

نماینده مردم تویسرکان در مجلس درباره آب روستایی هم افزود: در برخی روستاها هم مجتمع آبرسانی داریم اما اختلاف بین روستاها اجازه فعال شدن را نمی‌دهد که مسئول مربوطه باید مشکل را حل کند.

وی از کامل شدن شبکه فاضلاب شهر سرکان به استثنای چند منزل خبر داد و با اشاره به اینکه برای تکمیل نهایی این چند مورد را هم در حال پیگیری داریم گفت: شاید نخستین شهر پاک ایران که فاضلاب در شبکه جمع‌آوری می‌شود، شهر سرکان باشد.

مفتح با بیان اینکه زمان قانونی اجرای پروژه فاضلاب شهر تویسرکان در قانون بودجه تمام شده بود در حالی بود که کار هنوز به اتمام نرسیده بود اضافه کرد: پس از پیگیری‌ مستمر بنده مجدد این پروژه در ردیف بودجه قرار گرفت بنابراین کل شهر تویسرکان به شبکه فاضلاب وصل خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه از پیشرفت پروژه راه آهن باباکمال هیچ رضایتی ندارم ادامه داد: طی صحبت با وزیر در چندین مرتبه قرار بود که در طول سال گذشته ساختمان این طرح به اتمام برسد.

نماینده مردم تویسرکان در مجلس افزود: متاسفانه باز هم کار انجام نشد و پس از پیگیری مجدد این پروژه و بازدید مشاور اجرایی معاونت توسعه و ساخت راه‌ها در روز گذشته از پروژه در دست احداث راه‌آهن مقرر شد از زمان تامین اعتبار تا سه ماه بعد از آن ساختمان سالن مسافر آماده شود.

وی از قرار گرفتن پروژه مسیر تویسرکان ـ گنجنامه به همدان در بودجه کل کشور خبر داد و گفت: این پروژه سنگین و کار بزرگی است و بنده به طور جدی به دنبال اجرایی شدن آن هستم.

  لینک
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/24368