کد خبر : 33149 تاریخ : 1399/9/16 گروه خبری : سلامت |
|
بهترین روش خوردن شـلغم برای حفظ خواص آن |
|
سپهرغرب، گروه سلامت: یک رژیم شناس و متخصص تغذیه گفت: خواص سبزیجات زمانی بهتر حفظ میشود که آنها را به صورت خام مصرف کنیم. شلغم به دلیل داشتن ویتامین c و آهن برای سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مناسب است. شهاب اولیایی گفت: شلغم از گیاهان ریشهای و به رنگهای سفید و بنفش است. فیبر، گوگرد، پتاسیم، کلسیم و ویتامین c از جمله مواد تغذیهای موجود در شلغم هستند که در بهبود سلامتی بدن نقش بسیار مهمی دارند. این رژیم شناس و متخصص تغذیه افزود: شلغم خوب باید دارای بافت محکم، پوست براق و شفاف باشد. ویتامین c موجود در شلغم به عنوان یکی از موارد دارای آنتی اکسیدان و افزایش تقویت سیستم ایمنی بدن به خصوص در شرایط اپیدمی ویروس کرونا محسوب میشود. اولیایی بیان کرد: شلغم به دلیل وجود پتاسیم و ویتامین c در بهبود سلامت قلب، التهاب بدن، تقویت استخوان، ضد سرطان، سلامت پوست و مو، تقویت چشم و بینایی، درمان آرتروز و رماتیسم نقش بسیار مهمی دارد. با توجه به اینکه شلغم سرشار از فیبر و کم کالری است، میتواند برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند بسیار مفید باشد. اولیایی در ادامه افزود: شلغم به دلیل وجود ویتامین c، آهن و آنتی اکسیدانهایی که به خود اختصاص داده است، برای سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار حائز اهمیت است. شلغم را خام مصرف کنیم یا پخته؟ این متخصص تغذیه مطرح کرد: به طور کلی خواص سبزیجات زمانی بهتر حفظ میشود که آنها را به صورت خام مصرف کنیم. در واقع برخی ویتامینها حین گرما و آب پز کردن از بین میروند؛ بنابراین اگر بتوانیم شلغم به صورت خام مصرف کنیم بهتر است، اما بخارپز کردن هم به عنوان بهترین سبک مصرف شلغم و دیگر سبزیجات محسوب میشود. البته شلغم خام برای کسانی که مشکل تیروئید دارند، تحت هیچ عنوان توصیه نمیشود. اولیایی در پایان تصریح کرد: ترکیب شلغم و عسل برای حفاظت از بدن در برابر بیماریهای ویروسی بسیار مهم تلقی میشود. |
لینک | |
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/33149 |