کد خبر : 40365
تاریخ : 1400/2/19
گروه خبری : استان‌ها

افزایش خانه‌های هلال همدان به 174 مورد

تدوین «طرح اسکان اضطراری»

سپهرغرب، گروه خبر: مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان با بیان اینکه امسال در هفته هلال‌احمر با افتتاح 23 خانه هلال تعداد آن‌ها در استان به 174 مورد افزایش می‌یابد، از تدوین «طرح اسکان اضطراری» و تحویل آن خبر داد.

علی سنجربیگی در جمع خبرنگاران با اشاره به روز جهانی هلال‌احمر، گریزی به چشم‌انداز جمعیت هلال‌احمر استان همدان در راستای ایجاد جامعه ایمن، تاب‌آور و آماده در برابر مخاطرات زد و اظهار کرد: اقدامات این مجموعه در راستای گسترش دوستی و ترویج خدمات داوطلبانه انجام می‌شود.

وی کمک به ایجاد جامعه تاب‌آور، کاهش جامعه خطر و پاسخگویی مؤثر به حوادث و سوانح، ترویج و جلب مشارکت اجتماعی در فعالیت‌های بشردوستانه با تقویت نقش جوانان و داوطلبان، پاسخگویی کارآمد و اثربخش به حوادث و سوانح، توانمندسازی تیم‌های عملیاتی، کمک به کاهش بیماری‌های واگیر و غیر واگیر و ترویج فرهنگ خدمات داوطلبانه و کمک به افزایش سطح زیر پوشش با هدف دسترسی آسیب‌پذیرترین افراد جامعه به خدمات درمانی و توان‌بخشی را بخشی از چشم‌انداز هلال‌احمر در استان دانست.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان با بیان اینکه سال گذشته 520 مأموریت امدادی در سطح استان انجام شده که دو درصد کل مأموریت‌های امدادی کشور را تشکیل داده است، گفت: در حوزه آموزش همگانی و تخصصی در سال 99 حدود 80 هزار نفر به‌صورت مجازی و نیمه‌حضوری از آموزش‌های جمعیت هلال‌احمر بهره‌مند شدند.

وی با اشاره به اینکه میانگین مأموریت روزانه در استان به‌صورت تقریبی 15 درصد بوده است، افزود: طی سال گذشته در کل حوادث استان تعداد مصدومان امدادرسانی‌شده 415 نفر بود که 121 مصدوم سرپایی و 294 مصدوم انتقالی بوده‌اند.

سنجربیگی میانگین امدادرسانی روزانه به مصدومان حوادث در استان را به‌صورت تقریبی تعداد 102 نفر عنوان کرد و با بیان اینکه تعداد فوتی‌ها درمجموع حوادث نیز 76 نفر بوده است، در ادامه اعزام کاروان سلامت به مناطق محروم و خدمات‌رسانی به بیماران و نیازمندان با ویزیت رایگان، کمک به تأمین دارو و توزیع بسته‌های بهداشتی و سبدهای غذایی را از دیگر اقدامات هلال‌احمر عنوان کرد.

وی با اشاره به اجرای طرح مشارکت ایرانیان (حامیان سلامت و کرامت) با همکای 164 پزشک داوطلب، 17 داروخانه و 11 درمانگاه به‌صورت رایگان، تشکیل پرونده برای مددجویان و بیماران کرونایی و مساعدت به آن‌ها را از دیگر اقدامات دانست و از تجهیز بانک امانات تجهیزات پزشکی شعب استان و توزیع 30 کپسول اکسیژن، 12 اکسیژن‌ساز، 30 پالس اکسی‌متر و غیره بین شهرستان‌ها و تحویل امانی اقلام مورد نیاز به بیماران کرونایی و نیازمند خبر داد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان با بیان اینکه سال گذشته سهم استان همدان افتتاح 110 خانه هلال بود که 151 خانه راه‌اندازی شد، گفت: با این تفاسیر در استان 41 خانه بیش از سهم پیش‌بینی‌شده افتتاح کردیم.

* آمادگی برای ایجاد خانه هلال خبرنگاران در همدان

وی با بیان اینکه امسال در هفته هلال‌احمر نیز با افتتاح 23 مورد تعداد خانه‌های هلال استان به 174 مورد افزایش می‌یابد، اظهار کرد: یکی دیگر از اهداف هلال‌احمر افزایش مشارکت اجتماعی داوطلبان در محلات کم‌برخوردار استان است که در 6 محله محروم در 6 شهرستان‌ با هدف بهره‌گیری از جوامع محلی به‌منظور توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی، راه‌اندازی می‌شود.

سنجربیگی با اشاره به اینکه راه‌اندازی خانه داوطلب در محلات با کمک اهالی محل به‌منظور آگاهی از نیازمندی‌ها و رفع مشکلات معیشتی و درمانی انجام می‌گیرد، در ادامه از اجرای 700 برنامه در حوزه معاونت امور جوانان، انجام طرح آمران سلامت، نذر سلامت به‌منظور مقابله با کرونا با رویکرد نظارتی و اجرای طرح شهید سلیمانی خبر داد و گفت: 244 هزار نفر از این برنامه‌ها بهره‌مند شدند.

وی با اشاره به توزیع سبد معیشتی در قالب کمک مؤمنانه در سطح استان طی سال گذشته به ارزش هشت میلیارد و 900 میلیون تومان، افزود: کمک به نیازمندان و تأمین بسته‌های معیشتی نیز کماکان ادامه دارد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان همدان از تدوین «طرح اسکان اضطراری» و تحویل آن به استان خبر داد و اظهار کرد: این طرح در راستای آمادگی در برابر حوادث غیر مترقبه مانند زلزله تهیه شده است.

وی در پایان سخنانش با اشاره به راه‌اندازی خانه هلال خبرنگاران در شهرستان ملایر از آمادگی برای ایجاد این خانه در شهر همدان خبر داد و گفت: بهره‌گیری از توان خبرنگاران در برنامه‌های هلال‌احمر آثار و فواید بسیاری برای جامعه دارد که باید از این ظرفیت بهره برد.

  لینک
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/40365