کد خبر : 48553
تاریخ : 1400/8/27
گروه خبری : استان‌ها

فعالیت 130 گروه جهادی در تویسرکان

حجت‌الاسلام محمدرضا سهرابی ظهر روز گذشته در دومین انتخابات شورای جهادی این شهرستان جهاد را واژه‌ای مقدس و مصداق مبارزه با نفس دانست و اظهار کرد: تلاش و کوشش برای جلب رضایت خدا و مردم خیر دنیوی و اخروی را برای انسان به همراه دارد.

وی با اشاره به فعالیت بیش از 130 گروه جهادی در تویسرکان در راستای محرومیت‌زدایی، یادی از زحمات گروه‌های جهادی برای مقابله با کرونا کرد و افزود: کار گروه‌های جهادی ضمن خدمت‌رسانی به اقشار ضعیف و آبادانی، موجب ترویج معنویت هم می‌شود.

دبیر مجمع جهادی سازمان بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان خطاب به گروه‌های جهادی گفت: نباید در حالت سکون بمانید؛ بلکه باید کار را اساسی و از بنیان با هدف رشد کیفی انجام دهید.

وی با تأکید بر ورود ریشه‌ای گروه‌های جهادی در مباحث آسیب‌های اجتماعی و فضای مجازی، بیان کرد: پس از حل بنیانی مشکل با مطالعه و تحقیق در هر مبحث، یقیناً مشکلات جانبی موضوع مورد نظر هم رفع خواهد شد.

سهرابی با بیان اینکه گروه‌های جهادی پس از دستیابی به رشد کیفی کار به دنبال رشد کمی باشند، افزود: برای جذب طیف‌های مختلف مردمی ابتدا باید مبارزه با نفس و همان خودسازی را از خودمان شروع کنیم تا سخن و عمل ما تأثیرگذار باشد.

وی با تأکید بر اینکه تلاش‌ها بر تثبیت کار جهادی و سپس تعالی بخشیدن به آن معطوف شود، اظهار کرد: در همین راستا اعتمادسازی بین مردم و گروه‌های جهادی شکل می‌گیرد.

دبیر مجمع جهادی سازمان بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین (ع) همدان با اتکا به سخنان رهبر معظم انقلاب، تصریح کرد: انعکاس هنرمندانه اقدامات انجام‌شده به مردم، باعث ترویج فرهنگ جهاد و جهادگری می‌شود.

فرمانده سپاه ناحیه تویسرکان نیز جهادگران را مروج فرهنگ ایثار و جهادطلبی خواند و اظهار کرد: جهادگران با عنایت پروردگار و همت بلندشان در بحران‌هایی چون سیل، زلزله و غیره سبب آرامش مردم هستند.

کامران کریمی با گریزی بر سخنان رهبر انقلاب در جمع گروه‌های جهادی نمونه در سال 98، افزود: جهاد خدمت‌رسانی قبل از اینکه سودی به جامعه هدف برساند، سودش به فرد خدمات‌دهنده می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه هجرت به‌منظور خدمت‌رسانی به نقاط محروم از صدر اسلام تا به امروز از جایگاه بالایی برخوردار بوده است، خاطرنشان کرد: هجرت جهادی در کشور با هدف خدمات‌دهی در سه مرحله یعنی بعد از پیروزی انقلاب، فعال شدن جهاد سازندگی و پس از ادغام جهاد سازندگی و وزارت کشاورزی و شکل‌گیری بسیج سازندگی اتفاق افتاد.

فرمانده سپاه ناحیه تویسرکان با اشاره به فعالیت بسیج سازندگی از سال 78 تاکنون، نخستین هدف بسیج سازندگی را غنی‌سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان دانست و گفت: کاهش هزینه‌های دولت در عرصه‌های مختلف با فعالیت گروه‌های جهادی یکی دیگر از دستاوردهای بسیج سازندگی به‌شمار می‌رود.

  لینک
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/48553