کد خبر : 54397
تاریخ : 1401/1/29
گروه خبری : استان‌ها

واحدهای راکد پروش ماهی و آبزیان استان همدان احیا می‌شود

جعفر کاویانی دلشاد، با تاکید بر اینکه توسعه پرورش ماهی در استان در سال تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین، ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: درصدد راه‌اندازی و احیای واحدهای راکد و غیرفعال هستیم.

وی با بیان اینکه در سال گذشته 6 هزار و 810 تن گوشت قزل آلا و ماهی‌های گرمابی کپور و آمور را داشتیم، تصریح کرد: امسال باید سهم تولیدات افزایش یابد.

سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه پارسال 4 میلیون و 810 هزار قطعه ماهی زینتی در استان تولید شده است، عنوان کرد: یک هزار و 200 نفر در استان در زمینه پرورش ماهی و آبزیان اشتغال دارند.

کاویانی دلشاد با تاکید بر اینکه امسال باید واحدهای راکد و غیرفعال سال گذشته را فعال کرده و تولید را بالاببریم، اظهار داشت: با افزایش تولید سرانه مصرف هم بالا می‌رود.

وی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های مهم ما فعال‌سازی و راه‌اندازی یک شرکت تولیدی تخم ماهی در منطقه، گفت: 40 درصد از تولید تخم چشم زده ماهی قزل آلا در کشور مربوط به این واحد است.

سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان همدان با تاکید بر اینکه شرکت مورد نظر یکی از طرح‌های مهم و تاثیر گذار استان است، تصریح کرد: این واحد در سال 93 و 94 حدود 80 میلیون قطعه بچه‌ ماهی قزل آلا و 200 تن گوشت ماهی تولید کرده است.

کاویانی دلشاد گفت: راه‌اندازی این واحد نه تنها ارزآوری به همراه دارد بلکه از ورود ویروس‌های وی اچ اس و عوامل میکروبی به کشور جلوگیری می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه در شیلات برنامه‌های مدونی تدوین شده است، تصریح کرد: در بحث صدور پروانه، بیمه در ماهیان زینتی و ماهیان گرمابی و سردابی جلساتی برگزار می‌شود تا پرورش دهندگان اطمینان خاطر داشته باشند.

سرپرست مدیریت شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: با توجه به اینکه قیمت بچه ماهی و خوراک بالا رفته است، از مسئولان استان انتظار داریم برای پرداخت سرمایه در گردش و تسهیلات بانکی برای راه اندازی واحدهای راکد کمک کنند.

  لینک
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/54397