کد خبر : 57840
تاریخ : 1401/4/28
گروه خبری : جامعه

مرکز پژوهش‌های غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد؛

کیفیت آرد و نان کشور در وضعیت مطلوب قرار دارد

مرکز پژوهش‌های غلات این شرکت برای پایش مستمر وضعیت کیفیت آرد و نان، ضمن نمونه‌گیری از آردها و نان‌های تولیدی کشور، این اقلام را بر اساس استاندارد 103 آرد و استاندارد دو هزار و 628 انواع نان سنتی، مورد آزمایش قرار داده و نتایج آن را در قالب گزارش منتشر می‌کند که بر اساس این گزارش، در سه ماه ابتدای سال جاری، کیفیت انواع آرد و نان در سراسر کشور منطبق با استانداردهای موجود بوده و از وضعیت مطلوب برخوردار است.

در این بررسی، نمونه انواع آردهای تولیدشده در کشور بر اساس پراکنش جغرافیایی، مورد آزمایش‌های تخصصی قرار گرفته‌اند و نتایج آزمایش‌ها که با توجه به درصدهای موجود رطوبت، خاکستر در ماده خشک، پروتئین، گلوتن مرطوب و ابعاد و اندازه ذرات استخراج شده‌اند، نشان‌دهنده محدوده مجاز استاندارد 103 و دامنه 28 و 29 است که بیانگر کیفیت خوب این محصول برای مصرف واحدهای نانوایی سنتی در سراسر کشور است.

گفتنی است، نتایج ارزیابی کارشناسی مرکز مذکور از کیفیت نان‌های سنتی شامل سنگگ، بربری، تافتون و لواش در سه ماهه نخست سال 1401 مطلوب اعلام شده که بر مبنای آن، کیفیت نان‌های تولیدی کشور با استاندارد 2628 منطبق بوده و با قرار گرفتن میانگین نمره کیفیت در محدوده 86 تا 100 از وضعیت مطلوبی برخوردارند.

  لینک
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/57840