سید جواد ساداتینژاد در جلسه شورای معاونان با تأکید بر اهمیت تولید محصولات کشاورزی سالم و بهداشتی گفت: تولید غذای سالم، بهداشتی و باکیفیت را ازجمله مهمترین مأموریتهای دستگاههای درگیر با سلامت غذا ازجمله وزارت جهاد کشاورزی، سازمان غذا و دارو، سازمان حفظ نباتات و سازمان دامپزشکی است. وی افزود: اهمیت سلامت غذا بهقدری است که در اکثر قوانین بالادستی نظام ازجمله سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در بخش سلامت، قانون برنامه ششم توسعه و قانون افزایش بهرهوری بخش کشاورزی مصوب 1389 مورد تأکید قرار گرفته است. وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: بخش کشاورزی با تولید مواد غذایی مورد نیاز مردم شامل محصولات زراعی، باغی، دام و طیور و آبزیان مهمترین تأمینکننده غذای کشور است، در این راستا و با توجه به اهمیت موضوع و تأکید ریاست جمهور مبنی بر تولید غذای سالم، باکیفیت، ارزان و با منشأ داخلی، دفتری تحت عنوان سلامت غذا در سازمان حفظ نباتات وزارت جهاد کشاورزی ایجاد و مشغول به فعالیت است. ساداتینژاد با بیان اینکه تولید غذای سالم هویت و اعتبار کشاورزان ایرانی است، گفت: معتقدیم تولید محصولات کشاورزی باید منطبق بر استانداردهای بهداشتی روز دنیا باشد، به همین دلیل حذف سموم، آفتکشها، آفات و کودهای غیراستاندارد در دستور کار دفتر سلامت غذای سازمان حفظ نباتات قرار دارد. وی خاطرنشان کرد: سلامت محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره با شناسنامهدار شدن محصول کشاورزی و ارائه گواهی سلامت ازجمله دیگر اقدامات وزارت جهاد کشاورزی در یک سال گذشته بوده است.
|