حسن محمدی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در سال جاری حدود 427 هزار و 889 تُن انگور در استان تولید شده که 102 هزار و 850 تُن آن فراوری شده و مابقی بهطور تازهخوری استفاده میشود. وی با بیان اینکه 57 واحد تصفیه و بستهبندی کشمش با توان تولید 93 هزار و 500 تُن در استان فعالیت میکنند، گفت: 845 نفر در این واحدها مشغول به فعالیت هستند. مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان تصریح کرد: هشت واحد تصفیه و بستهبندی کشمش نیز در استان به سورت و لیزر بهمنظور افزایش کیفی و کمی با هدف صادرات تجهیز شدهاند. محمدی ادامه داد: از ابتدای سال تاکنون بیش از 9 هزار و 500 تُن کشمش به ارزش 31.5 میلیون دلار به کشورهای اروپایی و حوزه اوراسیا و حاشیه خلیج فارس صادر شده است. وی افزود: دو واحد تولید شیره انگور با جذب دو هزار تُن انگور و ظرفیت تولید 400 تُن در شهرستان بهار و ملایر پروانه بهرهبرداری دریافت کرده است. مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اظهار کرد: دو جواز تأسیس نیز در زمینه تولید شیره انگور در شهرستان ملایر و همدان با ظرفیت یکهزار و 600 تُن تولید صادر شده و جذب هشت هزار تُن انگور، درحال پیگیری است.
|