کد خبر : 61587
تاریخ : 1401/7/30
گروه خبری : استان‌ها

برآورد تولید 2500 کیلو «طلای سرخ» در کرمانشاه

رحمان فیض‌قربانی سطح اراضی قابل برداشت زعفران در استان کرمانشاه را 482 هکتار عنوان کرد و افزود: متوسط عملکرد مزارع زعفران استان حدود پنج کیلوگرم در هکتار است، بنابراین پیش‌بینی می‌شود امسال حدود دو هزار و 500 کیلوگرم زعفران در استان تولید شود.

فیض‌قربانی با بیان اینکه زعفران در همه مناطق استان کرمانشاه به‌استثنای مناطق گرمسیری کشت می‌شود، گفت: به‌جز شهرستان قصر شیرین که کشت زعفران ندارد، در دیگر شهرستان‌های استان کم‌وبیش کشت زعفران انجام می‌شود.

وی افزود: برداشت زعفران در استان از آبان‌ماه آغاز شده و تا اواخر همین ماه ادامه دارد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه توسعه کشت زعفران در برنامه استان است، گفت: از متقاضیان کشت زعفران در استان حمایت می‌شود.

وی اضافه کرد: تلاش می‌کنیم تا با تهیه انواع با کیفیت و بدون آفت پیاز زعفران، کشت‌های با کیفیت زعفران را در استان داشته باشیم.

فیض‌قربانی در ادامه با اشاره به مرغوبیت بالای زعفران تولیدی در مزارع استان کرمانشاه، گفت: براساس ارزیابی‌های صورت‌گرفته، زعفران تولیدی در استان کرمانشاه ازنظر کیفیت قابل رقابت با زعفران‌های مرغوب بوده و در بازارهای بین‌المللی حرف برای گفتن دارد.

  لینک
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/61587