کد خبر : 66029 تاریخ : 1401/11/24 گروه خبری : استانها |
|
مدیر شیلات و آبزیپروری سازمان جهاد کشاورزی استان همدان: مصرف ماهی در همدان با سرانه کشوری فاصله زیادی دارد |
|
احمد بختیاری بیان کرد: بهمنظور افزایش سرانه مصرف آبزیان و همچنین ایجاد بازار جهت تولیدکنندگان ماهی استان و افزایش تقاضا برای مصرف ماهی بهدلیل پایین بودن سرانه مصرف آبزیان در سفره خانوارهای همدانی (متأسفانه سرانه مصرف در استان حدود هشت کیلوگرم بوده) که با سرانه کشوری یعنی 13 کیلوگرم و سرانه دنیا (24 کیلوگرم)، فاصله زیادی دارد، ترویج فرهنگ آبزیمصرفی ترویج مییابد. وی ادامه داد: مدیریت شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان در راستای افزایش سرانه مصرف و ایجاد جامعه سالم و افزایش تقاضا جهت رونق تولید ماهی اقدام به برگزاری دورههای آموزش طبخ آبزیان در کلیه نقاط استان اعم از روستا و شهرستانها میکند که در این دورهها بهصورت رایگان برای خواهران علاقهمند برگزار میشود. بختیاری ادامه داد: آموزشهای لازم شامل نحوه تیغگیری ماهی، رفع بوی آن، تشخیص ماهی سالم از ناسالم و فواید مصرف آن برای انسان ارائه میشود و در هر کلاس حداقل پنج نوع غذا با ماهی بهصورت عملی آموزش داده میشود. وی اضافه کرد: امسال با اعتباری معادل دو هزار میلیون ریال تعداد 100 دوره آموزش حضوری طبخ آبزیان در سراسر استان به تعداد دو هزار و 500 نفرروز ارائه و همچنین 10 برنامه آموزش طبخ آبزیان به مدت 100 دقیقه با اعتباری معادل 25 میلیون ریال از طریق سیمای مرکز استان در اسفندماه پخش خواهد شد که پیشبینی میشود حداقل 200 هزار نفر آموزش طبخ را به این طریق فرا گیرند که شاهد افزایش سرانه مصرف باشیم و به هدفگذاری طبق برنامه تحولی دولت سیزدهم یعنی افزایش سرانه استان تا پایان سال 1404 به 10 کیلوگرم، برسیم. |
لینک | |
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/66029 |