حسین فضلی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در دیماه سه میلیون و 200 هزار قطعه جوجهریزی انجام شده، اضافه کرد: در نیمه نخست بهمنماه یک میلیون و 500 هزار قطعه جوجهریزی انجام شده که درمجموع حدود چهار میلیون و 500 هزار قطعه جوجهریزی بوده است. وی یادآور شد: در بدبینانهترین حالت برای یک ماه آخر سال که منتهی میشود به ماه مبارک رمضان، هشت هزار تُن تولید گوشت مرغ داریم. معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با تصریح بر اینکه ذخایر مرغ منجمد خوبی در بخش دولتی (پشتیبانی امور دام) داریم علاوهبر آن از انبارهای بخش خصوصی هم برای این منظور استفاده کردهایم، خاطرنشان کرد: روزانه حدود 50 تُن نیاز مصرفی گوشت قرمز استان است. 35 الی 40 تُن روزانه بهصورت گوشت گرم (کشتار در کشتارگاهها) تأمین میشود و مابقی از ذخایر استراتژیک است. فضلی گفت: طی ماه گذشته روزانه 10 الی 12 تُن برحسب نیاز آن روز گوشت منجمد توزیع شده که درمجموع بالغبر 312 تُن بوده است. وی با اشاره به اینکه سالیانه 30 الی 32 هزار تُن تولید گوشت قرمز استان است، نیاز استان در این زمینه را حدود 20 تا 22 هزار تُن عنوان کرد. معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان یادآور شد: از ابتدای طرح هدفمندی یارانهها 812 تُن گوشت قرمز منجمد توزیع شده است.
|