کد خبر : 66346
تاریخ : 1401/12/3
گروه خبری : استان‌ها

گوشت گرم به‌زودی در استان همدان توزیع می‌شود

حسین فضلی با اشاره به اینکه روزانه حدود 50 تُن نیاز مصرفی گوشت قرمز استان است، ابراز کرد: درحال حاضر از این 50 تُن 35 الی 40 تُن روزانه به‌صورت گوشت گرم از طریق کشتار در کشتارگاه‌ها تأمین و در بازار و شبکه‌ها توزیع می‌شود و مابقی از ذخایر استراتژیک است.
وی با بیان اینکه سالیانه 30 الی 32 هزار تُن تولید گوشت قرمز استان و نیاز همدان هم حدود 20 تا 22 هزار تُن است، تصریح کرد: گوشت قرمز منجمدی که به‌صورت ذخیره و استراتژیک سهمیه گرفته شده را هم توزیع می‌کنیم.
معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان خاطرنشان کرد: ذخایر استراتژیک بسیار خوبی داریم و قطعاً گوشت قرمز منجمد از تولیدات داخل استان و باکیفیت است؛ کشتاری که از دام دامداری‌ها و عشایر استان همدان بوده و گوسفند نر و بسیار باکیفیت است.
فضلی با اشاره به اینکه گوشت گوساله منجمد توزیع ما به‌صورت شبکه توزیع مویرگی است، اضافه کرد: توزیع در اکثر فروشگاه‌ها انجام می‌شود و در بین افرادی که در حاشیه شهر هستند نیز درحال انجام است.
وی با اشاره به اینکه گوشت منجمدی که ما در سطح استان داریم و در سطح بازار توزیع می‌کنیم از طریق شبکه توزیع و هم‌زمان در سراسر استان به‌صورت شبکه‌های مویرگی به انجام می‌رسد، اظهار کرد: میانگین قیمت گوشت منجمد برابر 150 هزار تومان است.
این مقام مسئول در ادامه با اشاره به اینکه ذخایر استراتژیک ما در رابطه با گوشت قرمز بسیار خوب است، تصریح کرد: هیچ‌گونه کمبودی نداریم و اخیراً نیز دولت محترم اقدام به واردات کرده و گوشت گرم در سطح تهران درحال توزیع است.
معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان تصریح کرد: در استان‌ها نیز به‌زودی بحث تزریق گوشت گرم به بازار انجام و در سطح استان همدان نیز توزیع می‌شود.

  لینک
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/66346