کد خبر : 74334
تاریخ : 1402/7/15
گروه خبری : گردشگری

استاندار کرمانشاه:

مدیران کرمانشاه، موضوع گردشگری را جدی نگرفته‌اند

محمد طیب صحرایی با اشاره به تاثیری که گردشگری می‌تواند روی توسعه استان داشته باشد، اظهار کرد: متأسفانه با وجود اهمیت این موضوع، برخی از مدیران به مسئله میراث فرهنگی و گردشگری به عنوان یک بحث تفننی و فوق برنامه نگاه می‌کنند و مسئله‌ای جدی برای آنها نیست.

وی افزود: از طرفی برخی از مدیران هم به گردشگری به مانند بخشنامه‌های اجرایی و اداری عادی نگاه می‌کنند و اهتمامی جدی روی آن ندارند.

استاندار کرمانشاه گفت: میراث فرهنگی و گردشگری و تاثیراتی که می‌تواند روی درآمدزایی در استان داشته باشد، نباید تنها در حد حرف زدن باقی بماند، بلکه باید آن را به عمل برسانیم.

وی با تاکید براینکه میراث فرهنگی یکی از ظرفیت‌های مهم درآمدزایی برای خانواده‌های کرمانشاهی است، افزود: براین مبنا باید اول تلاش کنیم تا گردشگری درون شهری را در استان فعال کنیم و در گام بعدی روی جذب گردشگر از خارج از استان و خارج از کشور تمرکز داشته باشیم.

صحرایی اضافه کرد: از چندماه پیش درخواست می‌کنم تا "هفته‌های شهرستانی" را برای خود مردم استان اجرا کنید، اما هنوز اجرای آن را ندیده‌ام.

وی تصریح کرد: باتوجه به اینکه در حال حاضر در شروع فصل پاییز آب و هوای مطبوعی را در اکثر شهرستان‌های استان داریم، بنابراین می‌توانیم هر هفته برنامه ای را در یکی از شهرستانها برگزار کنیم و مردم استان را دعوت کنیم تا در این رویدادها شرکت کنند.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه هرکدام از شهرستان‌های استان می‌تواند یک هدف گردشگری داشته باشد، عنوان کرد: در هفته‌های شهرستانی، هر هفته یک شهرستان با برگزاری یک رویداد خاص می‌تواند میزبان مردمی از سراسر استان باشد و در آن برهه مراکز اقامتی، پذیرایی و گردشگری و تفریحی آن شهرستان برای گردشگران تخفیف‌های ویژه قرار دهند.

وی اضافه کرد: این برنامه علاوه بر اینکه یک گردش مالی خوب را در شهرستان مقصد به همراه خواهد داشت، گردشگرانی که به آن شهرستان می‌روند، صدها کلیپ و عکس و تصویر را از آنجا در فضای مجازی منتشر می‌کنند و همین مسئله به معرفی بهتر آن مقصد کمک می‌کند.

صحرایی تأکید کرد: دراین برنامه حتی می‌توان مسابقه بهترین معرفی را در آن شهرستان مقصد برگزار کرد یا گردشگران به بهترین خدماتی که در آنجا دریافت کرده‌اند، امتیاز بدهند.

وی افزود: اگر درون استان ادبیات گردشگری را رایج نکنیم، آن زمان مردم بیرون از کرمانشاه شناخت چندانی از این استان پیدا نخواهند کرد.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: استان کرمانشاه جاذبه‌های گردشگری بی‌شمار و شاخصی دارد که متأسفانه بسیاری از مردم خود استان هم گاهی آنها را نمی‌شناسند، به‌گونه‌ای که اگر یک گردشگر از خارج از استان به کرمانشاه سفری داشته باشد و از یکی از شهروندان ما بپرسد که 10 مورد از آثار شاخص استان خود را معرفی کنید، شاید نتواند سریعاً و بدون مکث به آنها پاسخ بدهد.

وی تاکید کرد: باید طی یک برنامه ریزی برای حدود چهار تا پنج ماه آینده زمینه‌ای فراهم شود که دانش‌آموزان، دانشجویان و مردم استان در قالب تورهایی به نقاط مختلف استان بروند و جاذبه‌های گوناگون آن را ببینند.

صحرایی افزود: اجرایی شدن گردشگری درون شهری در کرمانشاه یک کار جمعی می‌طلبد و باید شهرداری‌ها، فرمانداری‌ها، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی، رسانه‌ها و‌... همه پای کار بیایند.

وی در ادامه با تأکید براینکه میراث فرهنگی باید جزو سودآورترین دستگاه‌های استان باشد، اظهار کرد: برای تبلیغ در حوزه گردشگری تنها نباید منتظر تأمین بودجه بخش دولتی ماند، بلکه خود تبلیغات گردشگری ثروت‌آفرین است.

  لینک
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/74334