کد خبر : 81032
تاریخ : 1403/1/18
گروه خبری : سلامت

پلمب 106 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در همدان

فاطمه ترکمان‌اسدی گزارشی از برنامه سلامت نوروز و ماه رمضان مدیریت سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی همدان داد و اظهار کرد: در این برنامه 22 هزار و 817 مورد از مراکز تهیه و توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی بازرسی شده است.

وی با اشاره به بازرسی از 11 هزار و 436 مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی حساس، گفت: در این میان برای دو هزار و 255 مرکز تهیه، توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی اخطار کتبی صادر شده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه 366 مرکز تهیه و توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی به مراجع قضائی معرفی شده است، خاطرنشان کرد: 106 مرکز تهیه و توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی پلمب شده است.

وی با اشاره به بازرسی از 6 هزار و 732 اماکن عمومی و سه هزار و 448 اماکن عمومی حساس، گفت: برای 690 مورد از اماکن اخطار کتبی صادر شده است.

ترکمان‌اسدی تعداد اماکن عمومی معرفی‌شده به مراجع قضائی را 66 مورد عنوان کرد و افزود: 21 مورد از اماکن عمومی نیز پلمب شدند.

وی با بیان اینکه یک‌هزار و 411 مورد بازرسی از شیرینی‌فروشی‌ها و کارگاه‌های قنادی انجام شده است، اذعان کرد: از 621 مرکز تولید، تهیه و فروش اختصاصی زولبیا، بامیه و شیرینی‌های سنتی نیز بازرسی شد.

معاون بهداستی دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به بازرسی از 309 مرکز آش و حلیم طی ایام نوروز و ماه رمضان در همدان، تصریح کرد: یک‌هزار و 981 مسجد و اماکن متبرکه نیز در رعایت موارد بهداشتی بازرسی شده‌اند.

وی تعداد موارد بازرسی مشترک با سایر دستگاه‌ها و سازمان‌ها و اصناف را یک‌هزار و 66 مورد دانست و افزود: 251 مورد با دست‌فروشان دوره‌گرد برخورد شده است.

ترکمان‌اسدی با اشاره به کشف و معدوم‌سازی 34 هزار و 393 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف، گفت: 507 مورد برنامه آموزشی به اصناف و مردم ارائه شده و در این بین 6 هزار و 758 نفر آموزش دیده‌اند.

وی با اشاره به 144 مورد رسیدگی به شکایات مردمی و 214 مورد سایر شکایات مردمی، افزود: بازرسی از سنجش مواد غذایی با استفاده از تجهیزات پرتابل 17 هزار و 988 مورد بوده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان تعداد سنجش مواد غذایی با استفاده از تجهیزات پرتابل بازرسی مطابق استاندارد را 14 هزار و 497 مورد عنوان کرد و گفت: 311 مورد نمونه‌برداری مواد غذایی و 14 مورد نمونه‌برداری مواد غذایی مغایر استاندارد انجام شده و یک‌هزار و 624 مورد از سامانه‌های آب‌رسانی نیز بازرسی صورت گرفته است.

وی با اشاره به 11 هزار و 76 مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی، بیان کرد: تعداد کلر آزاد باقی‌مانده آب آشامیدنی مطابق استاندارد هشت هزار و 561 مورد، تعداد کلر آزاد باقی‌مانده آب آشامیدنی صفر یک‌هزار و 495 مورد، تعداد نمونه‌برداری میکروبی از آب آشامیدنی 671 مورد و تعداد نمونه‌برداری از آب آشامیدنی مغایر استاندارد 16 مورد بوده است.

  لینک
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/81032