کد خبر : 82282
تاریخ : 1403/2/19
گروه خبری : بین الملل

پایگاه و انبار خالی نداریم؛ هوشمندسازی در دستورکار هلال احمر

پیرحسین کولیوند در همایش گرامیداشت هفته هلال‌احمر که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: در شش برنامه توسعه گذشته هیچ اسمی از هلال احمر نبود اما در برنامه هفتم توسعه به دستور رییس مجلس، چهار حکم گرفتیم و این احکام خدا را شکر به تصویب رسید و اگر در برنامه‌های بودجه‌ای سال‌های گذشته دقتی کنید متوجه می‌شوید که چقدر به هلال احمر مجلس لطف داشته است.

وی با اشاره به اقدامات سال‌های اخیر هلال احمر گفت: در سازمان جوانان وقتی من آمدم در مجموع 460 هزار نفر داواطب داشتیم‌، اما امروز سه میلیون داوطلب جوان با هلال احمر همکاری می‌کنند. تیم‌های سحر در ماموریت‌های مختلف مانند خوی، متروپل، زلزله ترکیه، افغانستان، لیبی و سوریه حضور موثر داشتند. در تیم‌های یاس 20 هزار خانوار داوطلب شدند و توانستند چرخه کاری ایجاد کنند و اینگونه به زنان سرپرست خانوار به درآمد رسیده اند.

رییس جمعیت هلال احمر ادامه داد: تشکیل خانه‌های هلال که هم خدمات امدادی دارد و هم کاهش اسیب‌های اجتماعی جزو الگوهای موفق در صلیب سرخ عنوان شد.

کولیوند گفت: در سازمان داوطلبان ما حلقه وصل توان توانمندان و نیاز نیازمندان هستیم و با کمک مردم ده هزار تن مواد غذایی به غزه ارسال شد. یک خیر 22 مغازه را به مبلغ 700 میلیارد تومان به جمعیت هلال احمر اهدا کرد زیرا اقدامات ما را دیده بود. همچنین خیر دیگری تصمیم دارد 40 هکتار در کرج به هلال اهدا و سه آمبولانس خریداری کند تا یک مرکز پشتیبانی کامل ایجاد کند.

رییس جمعیت هلال احمر ادامه داد: در سیل سیستان و بلوچستان بقیه دستگاه‌ها با محوریت هلال امدادرسانی کردند و همه با هم بودیم. در جمعیت همه با هم هستیم و کسی تکی کار نمی کند.

کولیوند گفت: 99درصد پرونده‌های قضایی ما به نفع ما تمام شد. همه املاک خود را سند گرفتیم و اموالی را که از ما برده بودند پس گرفتیم.

در گذشته پایگاه‌ها و انبار‌های ما خالی بود اما امروزه هم پایگاه از امدادگر و داوطلب پر است و هم انبارهای ما از تجهیزات و غذا پر شده است.

رییس جمعیت هلال احمر ادامه داد: قبل از من، امدادگران 240 ساعت کار کردند اما یک میلیون و 200 هزار تومان بدون بیمه حقوق می‌گرفتند اما امروزه شرایط کاری برای این افراد بسیار بهتر شده و جز افرادی هستند که بسیار راضی شده اند.

کولیوند گفت: سازمان امداد و نجات در همه عملیات‌ها موفق بود و عالی ترین مقام فداکاری ترکیه را آقای اردوغان به ما اهدا کرد.

وی با اشاره به فعالیت 200 مرکز توانبخشی و 15 بیمارستان در هلال احمر ادامه داد: هلال احمر همچنین تجهیزات پزشکی نیز تولید می‌کند و اندام مصنوعی هوشمند نیز بومی سازی کرده ایم. داروخانه‌های هلال داروهای تخصصی را ارائه می‌دهند و اگر اجازه بدهند نمی‌گذاریم بیماری بدون دارو برگردد. هلال احمر در کار سایر دستگاه‌ها دخالتی نمی کند اما اگر کاری روی زمین باشد را انجام می‌دهد.

وی با بیان اینکه فدراسیون و کمیته بین‌المللی حامی هلال احمر ایران هستند و همیشه از جمعیت ما برای جلسات مهم دعوت می‌کنند، ادامه داد: کنگره اشغال فسسلطین سال گذشته برگزار شد. ما 90 عنوان تجاوز رژیم صهیونیستی را مستند کردیم و 86 کشور آن را امضا کردند و به مراجع بین‌المللی ارجاع داده شد. همچنین بیانیه صلیب سرخ نتیجه کار ما بود که اسرائیل را رژیم اشغالگر عنوان کرد و از آنها خواست قوانین را رعایت کرده و با اسرا درست رفتار کنند.

کولیوند با اشاره به حضور پررنگ زنان در هلال احمر گفت: خدمات خواهران در هلال احمر بینظیر است و پای کار هستند همچون مردان.

رییس جمعیت هلال احمر افزود: من وقتی هلال را تحویل گرفتم بودجه سال 1400 را اخر سال گرفتم اما بعد از آن بودجه به موقع پرداخت شد و همکاری با مجمع هلال بسیار خوب است.

رییس جمعیت هلال احمر در خاتمه با اشاره به آموزش بیش از سه میلیون نفر در سال گذشته گفت: امسال اولین کنگره شهدای بین‌المللی امدادگر را داریم که برای نشان دادن رشادت این افراد و تقدیر از اقدامات ایثارگرانه آنها بسیار مفید است.

  لینک
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/82282