کد خبر : 83133
تاریخ : 1403/3/9
گروه خبری : کاردانش

هر کاری نیاز باشد برای راه‌اندازی «شهرک فناوری» کرمانشاه انجام می‌دهم

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی گفت: هر کاری که لازم باشد برای راه‌اندازی «شهرک فناوری» کرمانشاه انجام می‌دهم.

محمدعلی زهره‌ای در بازدید  از دستاوردها و توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور مستقر در برج فناوری کرمانشاه، با ابراز خرسندی از توانمندی شرکت‌های دانش بنیان و فناور کرمانشاه گفت: لازم است زمینه و بستر لازم برای توسعه فعالیت این شرکت‌ها و جوانانی که در آنها مشغول به کار هستند، فراهم شود.

وی با بیان اینکه آینده کشور به دست همین جوانانی که برخی از آنها ناشناخته هستند رقم می‌خورد و ایران را همین نخبگان می‌سازند، اظهار کرد: باید بستر کار را برای توسعه فعالیت این قشر که فرزندان ما هستند، فراهم کنیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی یکی از بسترهای مهمی که می‌تواند به توسعه فعالیت شرکت‌های فناور کمک کند را شهرک فناوری دانست و خاطرنشان کرد: وجود این شهرک برای کرمانشاه یک نیاز اساسی و الزام است.

زهره‌ای خاطرنشان کرد: هر کاری که لازم باشد برای راه‌اندازی این شهرک فناوری در کرمانشاه انجام خواهیم داد و نباید اجازه بدهیم راه‌اندازی این شهرک درگیر کش و قوس‌های اداری شود.

وی از مدیرکل راه و شهرسازی کرمانشاه خواست هر آنچه که لازم است برای تسهیل فعالیت این شهرک انجام شود و افزود: با توجه به اینکه راه‌اندازی این شهرک اعتبارات مصوبی نیز در سفر شهید آیت‌الله رئیسی به کرمانشاه داشته، پیگیری‌هایی برای کمک به تامین بودجه این شهرک از طریق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی انجام خواهم داد.

زهره‌ای اضافه کرد: هر مجوزی هم که برای راه‌اندازی این شهرک نیاز است صادر خواهد شد و جهاد دانشگاهی نیز باید به سرعت سراغ اجرایی کردن کار برود.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی بر لزوم تسریع در راه‌اندازی این شهرک تاکید کرد و گفت: قطعا در سفر بعدی خود به کرمانشاه بار دیگر وضعیت شهرک فناوری استان را پیگیری خواهم کرد و امیدوارم تا آن زمان پیشرفت خوبی صورت گرفته باشد.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه با تاکید بر اهمیت راه‌اندازی «شهرک فناوری» در کرمانشاه، گفت: با ایجاد این شهرک کرمانشاه می‌تواند به هاب صادرات محصولات دانش‌بنیان تبدیل شود.

مسلم حدیدی در حاشیه این بازدید تعداد شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناوری که اکنون تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه هستند را ۳۲۵ شرکت اعلام کرد و گفت: هدف اصلی جهاددانشگاهی از حمایت از واحدهای دانش بنیان و فناور کمک به توسعه کسب و کار آنها، کمک به رشد اقتصادی استان و کشور، جلوگیری از خروج نخبگان و ... است.

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه با بیان اینکه بخش زیادی از شرکت‌های دانش بنیان و فناور کرمانشاه برای توسعه فعالیت خود نیازمند محیط کارگاهی هستند، خاطرنشان کرد: برای اینکه فضای کافی را در اختیار این شرکت‌ها قرار دهیم، راه‌اندازی شهرک فناوری را در زمینی به وسعت ۱۲۰ هکتار در دستورکار داریم.

حدیدی با بیان اینکه این شهرک در فازهایی که برای آن در نظر گرفته شده می‌تواند  فضای کارگاهی  مناسبی را در اختیار شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور قرار دهد، اظهار کرد: در سفر رییس جمهور شهید آیت الله رئیسی به استان کرمانشاه نیز این پروژه مورد عنایت ویژه ایشان قرار گرفت و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این شهرک تصویب شد.

وی با اشاره به فراهم شدن بخشی از زیرساخت‌های این شهرک، عنوان کرد: مهمترین خواسته فعلی ما درباره شهرک فناوری  تسهیل در فرایندهای فاز اجرایی با همراهی اداره کل راه و شهرسازی استان است.

 

رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه از اهمیت ایجاد شهرک فناوری کرمانشاه نیز یاد کرد و با بیان اینکه هم‌اکنون برخی واحدهای فناور کرمانشاه محصولاتی دارند که تولید آنها در کشور انحصاری است، افزود: راه‌اندازی این شهرک می‌تواند کمک کند کرمانشاه هاب صادرات محصولات دانش‌بنیان خصوصا به کشورهایی مانند عراق شود.

  لینک
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/83133