کد خبر : 83720
تاریخ : 1403/3/27
گروه خبری : کاردانش

توسعه همکاری علمی با اقلیم کردستان از اولویت‌های وزارت علوم است

احسان شیخون روز یکشنبه در جلسه بررسی ظرفیت‌های پارک علم و فناوری کردستان در سنندج با اشاره به اهمیت دیپلماسی علمی در اسناد بالادستی ایران، گسترش تعاملات علمی و فناورانه را مهم برشمرد.

وی افزود: در شرایط کنونی دیپلماسی علمی و فناوری به عنوان فرصتی مهم برای استفاده از ظرفیت‌های علم و فناوری برای کمک به تحقق اهداف سیاست خارجی و منافع ملی و همچنین کاربرد ظرفیت‌های دیپلماسی برای کمک به پیشبرد فعالیت‌های علمی و فناورانه کشور حائز اهمیت است و امیدواریم بزودی شاهد راه‌اندازی این دبیرخانه در پارک علم و فناوری کردستان باشیم.

نماینده مرکز همکاری‌های بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یادآور شد: رویکرد استاندار کردستان در گسترش تعاملات و تلاش‌های مستمر برای ارتقا سطح همکاری‌ها و تحکیم پیوندهای سیاسی و اقتصادی میان استان کردستان و اقلیم بسیار مهم است.

شیخون ادامه داد: دبیرخانه مذکور ب i عنوان یکی از مهمترین راهکارهای توسعه صادرات به اقلیم کردستان عراق و دروازه ورود محصولات فناورانه و دانش بنیان ایرانی در بازار اقلیم کردستان، کشور عراق و کشورهای حوزه غرب خلیج فارس (با تاکید بر کشورهای اردن و سوریه) نقش مهمی در ارتقای تعاملات علمی و فناوری با محوریت پارک علم و فناوری کردستان خواهد داشت.

وی یادآور شد: در جلسات متعدد با معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان، رییس پارک علم و فناوری و فرماندار شهرستان سروآباد، بر حمایت‌های همه‌جانبه مرکز همکاری‌های بین المللی وزارت عتف در ایجاد و راه‌اندازی دبیرخانه توسعه تعاملات علمی و فناورانه با اقلیم کردستان عراق تاکید نموده، خواستار حمایت تمامی ارکان زیست‌بوم نوآوری و فناوری استان از این اقدام شدم.

 

نماینده مرکز همکاری‌های بین‌المللی وزارت عتف، ضمن بازدید از پارک علم و فناوری کردستان و مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان مریوان، دیدارهایی نیز با معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار کردستان، رییس پارک علم و فناوری کردستان و فرماندار شهرستان سروآباد داشت.

  لینک
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/83720