کد خبر : 87866 تاریخ : 1403/8/3 گروه خبری : جامعه |
|
خستگی ذهنتان را با خوردن این میوه برطرف کنید |
|
این مطالعه، یک ترکیب فعال زیستی جدید به نام سارمنتوزین را به عنوان بازدارنده اولیه آنزیمهای MAO-B در مغز انسان پس از مصرف محصولات انگور سیاه شناسایی کرد. دانشمندان مؤسسه تحقیقات گیاهی و غذایی نیوزیلند گفتند: «آنزیمهای MAO-B مواد شیمیایی مهمی مانند دوپامین را در مغز تجزیه میکنند که نقش کلیدی در خلق و خو و عملکرد ذهنی دارد.» مولکول جدید سارمنتوزین برای استفاده در جهت بهبود خلق و خو و عملکرد شناختی به ثبت رسیده است. «دومینیک لومیوز»، سرپرست این مطالعه در تحقیقات گیاهی و غذایی، گفت: «در حالی که مطالعات قبلی نشان میدهد که مهار MAO-B با بیواکتیوهایی غیر از آنتوسیانینها در انگور فرنگی سیاه مرتبط است، تا قبل از این مطالعه دانشمندان سارمنتوزین را بهعنوان عامل اصلی فعال زیستی در پشت این عملکرد شناسایی نکرده بودند.» لومیوز گفت: «ما مهار MAO-B را در هر شرکتکنندهای که محصولات انگور سیاه حاوی سارمنتوزین مصرف میکردند مشاهده کردیم.» |
لینک | |
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/87866 |