کد خبر : 88918
تاریخ : 1403/8/28
گروه خبری : جامعه

فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان مطرح کرد:

چاره‌اندیشی برای مشکلات مختلف استان، با راه‌اندازی قرارگاه تحول در محلات

برگزاری 1974 برنامه طی هفته بسیج/ ایجاد 5600 شغل از طریق صندوق  قرض‌الحسنه در سطح استان


سردار مظاهر مجیدی روز دوشنبه در نشست خبری که با موضوع هفته بسیج در ساختمان اقشار سپاه استان همدان برگزار شد، ضمن عرض تسلیت ایام فاطمیه و تشکر از زحمات اصحاب رسانه برای انتشار اخبار این حوزه، اظهار کرد: شعار محوری چهلمین‌وپنجمین سالگرد هفته بسیج، «بسیج با مردم، برای مردم» است.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان با بیان اینکه از خداوند می‌خواهیم که بتوانیم قدر و منزلت شهدای بسیجی را بشناسیم و در راه آن‌ها قدم برداریم، با گریزی به سخنان امام خمینی (ره) درخصوص فعالیت فرامرزی و جهانی بسیج، گفت: سخنان امام راحل زمانی بیان شده که کسی گمان نمی‌کرد بسیج را می‌توان خارج از کشور نیز ایجاد کرد؛ حضرت امام (ره) نوید پیروزی و شروع هسته‌های مقاومت را دادند و امروز شاهدیم که جبهه مقاومت در سطح جهان خوش می‌درخشد.
وی در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درخصوص فرهنگ بسیج، ادامه داد: حضرت امام (ره) و رهبری اصل سخن بسیج را بسیار زیبا بیان کرده‌اند.
سردار مجیدی افزود: بعد از کنگره سال گذشته و سخنان رهبری پیرامون استان همدان، رهبر معظم انقلاب در مورد بانوی مجاهد خواهر دباغ تأکیداتی کردند و این وظیفه را بر دوش ما گذاشتند که در این خصوص تحقیق کنیم؛ خوشبختانه موضوع پیگیری شده و کنگره ملی خواهر دباغ در سطح ملی و استانی برگزار خواهد شد.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان در ادامه به خصوصیات و رشادت‌های خانم دباغ پرداخت و گفت: خواهر دباغ در ابتدای انقلاب با آن سختی‌هایی که وجود داشته، فرماندهی سپاه استان را برعهده گرفته و در درگیری‌های احزاب، حضور داشته و گروه‌های انقلابی را مدیرت و فرماندهی کرده است.
وی ادامه داد: نقش وی نه‌تنها در استان، بلکه در محل‌های درگیری مثل پاوه و کردستان نیز قابل توجه است؛ چراکه وی توانسته با فرماندهی نیروها، اثرگذاری خود را نشان دهد.
سردار مجیدی اذعان کرد: این کنگره در روز 30 آبان‌ماه در تالار وحدت تهران با حضور جمعی از بزرگان و هم‌رزمانش به‌صورت ملی و یکم آذرماه در استان همدان برگزار خواهد شد.
* توانمندی‌های خواهر دباغ قبل و بعد از انقلاب اسلامی بیان شود
این مقام مسئول افزود: یکی از رسالت خبرنگاران، بازگو کردن توانمندی خواهر دباغ قبل و بعد از انقلاب اسلامی است؛ چرا که او فرمانده و نماینده ما در مجلس شورای اسلامی نیز بوده است.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان تصریح کرد: خواهر دباغ فداکارانه در کنار حضرت امام (ره) برای پیروزمندی انقلاب تلاش و کوشش کرد؛ بنابراین این تکلیف ما است تا او را به جامعه بشناسانیم.
سردار مجیدی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و حضرت امام (ره) ما باید هسته‌های مقاومت در سطح جهان را سامان‌دهی کنیم، اظهار کرد: گسترش هسته‌های مقاومت و تبدیل آن‌ها به یک جبهه قوی و مستقل با توجه به حملات رژیم غاصب صهیونیستی به مردم لبنان و غزه، تکلیف مهمی را برعهده ما قرار داده است.
وی ادامه داد: اگر امروز به منطقه نگاه کنید، خواهید دید کسانی که با شعارهای مختلف حقوق بشری درحال فریب مردم جهان بودند، امروز تمام آن سخنان و شعارها را برای موجودیت خود، زیر پا گذاشته‌اند و نامی از حقوق بشر برده نمی‌شود.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان خاطرنشان کرد: این افراد تمام مقرراتی که در کنوانسیون‌های جهانی برای جنگ‌ها پیش‌بینی شده را زیر پا گذاشته‌اند و هیچ‌یک را رعایت نمی‌کنند؛ ما شاهد شهادت بیش از 200 خبرنگار طی یک‌سال گذشته بوده‌ایم.
وی با اشاره به اینکه بعد از این اتفاقات مأموریتی به استان همدان ابلاغ شده که نیازمند توجه ویژه از سوی رسانه‌ها است، گفت: کمک‌های ما تا به امروز به‌صورت مستقیم به افرادی که در جبهه مقاومت حضور داشتند، اهدا می‌شد. اخیراً در سازمان بسیج مأموریتی برای همه استان‌ها تعریف و اردوگاه‌هایی درنظر گرفته شده که هر استان باید خود با حضور در منطقه، کار پشتیبانی از مردم بی‌دفاع را انجام دهد.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان با اشاره به اینکه سه نقطه برای ما تعیین شده است، ابراز کرد: سه اردوگاه ذوالفقار، باصل و ابوحیدر مختص به استان ما است که باید ازنظر زیرساخت و امکانات، تجهیز شوند؛ از طریق مصلاهای نماز جمعه و محل‌هایی که در شهر دایر شده، کمک‌ها جمع‌آوری و سپس از طریق افرادی که از استان به منطقه اعزام می‌شوند، به‌صورت مستقیم به مردم این مناطق می‌رسند.
وی افزود: مسئولیت این امر را بسیج سازندگی برعهده دارد و توسط گروه‌‎های جهادی پیگیری می‌شود.
سردار مجیدی با بیان اینکه مردم همدان در پویش همدلانه خوش درخشیدند و در کمک به مقاومت جزء سه استان نخست قرار داریم که نقش بانوانی همدانی در این خصوص بی‌بدیل بود، تصریح کرد: مردم همدان 40 میلیارد تومان به جبهه مقاومت اهدا کردند که قدردان انسان‌های مجاهد و ولایی این خطه هستیم.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان یادآور شد: این حرکت مهم برگرفته از فرهنگ دفاع مقدس بود که مردم به‌عنوان رسالت خود از مظلوم دفاع کردند.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه در این هفته 83 عنوان در قالب یک‌هزار و 974 برنامه مختلف برگزار خواهد شد، به تشریح برنامه‌های این هفته پرداخت و گفت: دیدار با رهبر معظم انقلاب به‌صورت حضوری و ویدئوکنفرانس، افتتاحیه نمایشگاه پایگاه‌های مقاومت اسوه‌ بسیج، برگزاری همایش محلات اسلامی، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان همدان و ائمه جمعه، برگزاری محفل قرآنی چهل‌چراغ، اعزام گروه‌های جهادی، رزمایش جهادگران فاطمی، اختتامیه جشنواره سرودها، غبارروبی گلزار شهدا، اعزام اردوی راهیان نور به غرب و جنوب کشور، برخی از این برنامه‌ها هستند.
سردار مجیدی در ادامه با اشاره به اینکه قرارگاه تحول در محلات با هدف تحقق محله اسلامی راه‌اندازی خواهد شد، افزود: نخستین کار قرارگاه این است که نظام مسائل محله را در موضوعات مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی احصا و برای حل آن‌ها چاره‌اندیشی کند.
وی ادامه داد: یک‌هزار و 800 گروه جهادی خدماتی در سطح استان فعال است که در راستای تحقق شعار این هفته، امور بسیاری از برنامه‌های ما را خود بسیجیان پیگیری خواهند کرد.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان با اشاره به اینکه در سوم آذرماه شاهد افتتاح پروژه‌ها در شهرستان بهار و تویسرکان خواهیم بود، تصریح کرد: در این هفته اعزام گروه‌های پزشکی به مناطق، افتتاح پروژه‌های دانش‌بنیان، تکریم مادران دارای سه فرزند در راستای حمایت از جوانی جمعیت و رزمایش اقتدار بسیج را نیز داریم.
سردار مجیدی تصریح کرد: برنامه‌ریزی کرده‌ایم آب‌رسانی به 130 روستا پیگیری شود و در این راستا برای ایجاد شبکه انتقال آب شرب و توزیع آن، 450 کیلومتر لوله‌گذاری انجام شده که عمده آن در شهرستان‌های تویسرکان و کبودراهنگ بوده است.
وی در ادامه گفت: ایجاد راه جدید، زیرسازی و آسفالت در 30 کیلومتر از راه‌های روستایی استان پیگیری شده است.
فرمانده سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان افزود: 101 پروژه در 95 روستا در طرح آبخیز تا جالیز پیگیری شده است؛ همچنین احداث و مرمت منازل محرومین، آزادسازی زندانیان غیر عمد و مناسب‌سازی منازل معلولین، از دیگر برنامه‌های ما بوده است.
وی در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه تاکنون 854 صندوق قرض‌الحسنه در سطح استان راه‌اندازی شده است، گفت: از این طریق پنج هزار و 600 شغل ایجاد شده که برای حفظ پایدار این مشاغل، بازار فروش آن‌ها توسط تعاونی‌ها تأمین می‌شود.

  لینک
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/88918