کد خبر : 89268
تاریخ : 1403/9/7
گروه خبری : جامعه

چند توصیه غذایی به بیماران دیابتی


فرشته فزونی گفت: بهترین روش پخت غذا آب پز کردن، بخارپز کردن و کباب کردن در فر است هرچه زمان پخت کمتر باشد بهتر است. زمان دم کشیدن برنج و ماکارونی را کوتاه کنید و همراه با سبزیجات و حبوبات مصرف کنید.
وی افزود: میوه‌های خشک در مقایسه با قند و شکر ارزش غذایی بالاتری دارند و حاوی فیبر و ریزمغذی هستند. دو قاشق غذاخوری کشمش یا توت خشک 15گرم قند یا 60کیلوکالری انرژی دارد. افراد مبتلا به دیابت می‌توانند با توجه به میزان توصیه شده در برنامه غذایی از این مواد استفاده کنند.
فزونی ادامه داد: بسیاری از غذاهای فرآوری شده دارای شکر افزوده، مواد مغذی کم، چربی بالا و سدیم زیاد هستند و نباید مصرف شود.
وی افزود: به نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای توجه و محصولات غذایی که قند، نمک و روغن کمتری دارد انتخاب کنید.
فزونی گفت: از مصرف مواد غذایی با سدیم بالا و مواد غذایی پرچرب حاوی کلسترول بالا و یا اسیدهای چرب ترانس پرهیز و سعی کنید غذا را به آرامی میل کنید.
  لینک
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/89268