سپهرغرب، گروه استانها: رزمایش «شیفت ایثار» به همت بسیج کارگری استان کردستان و در گرامیداشت هفته دفاع مقدس در کشتارگاه صنعتی سنندج برگزار شد.
در ادامه سلسله رزمایشهای بسیج کارگری کردستان با عنوان «شیفت ایثار» در کارخانهها و مراکز تولیدی استان، پنجشنبه گذشته این رزمایش بهمناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس در کشتارگاه صنعتی دام سنندج برگزار شد.
قائممقام مدیرعامل کشتارگاه صنعتی دام سنندج در این رزمایش، اظهار کرد: ظرفیت اسمی این کشتارگاه 100 رأس د ام سنگین و 400 رأس دام سبک است اما اکنون روزانه 40 رأس دام سنگین و 150 رأس دام سبک کشتار میشود.
به گفته سیدعبدالله حسینی، در حال حاضر شهرستانهای سنندج، دهگلان و کامیاران زیرپوشش این کشتارگاه قرار دارند که در آینده نیز به شهرستانهای دیواندره، بیجار، مریوان، سروآباد و قروه خدماترسانی در زمینه کشتار دام خواهد شد.
وی افزود: کشتارگاه صنعتی دام سنندج برای 120 نفر اشتغالزایی کردهاست ضمن اینکه یک نفر ناظر شرعی و سه نفر دامپزشک بر کشتار این کشتارگاه نظارت میکنند.
حسینی اذعان کرد: سال گذشته 95 تن ضایعات اعم از آلایشات خوراکی و گوشت در این کشتارگاه ضبط شده که این بیانگر نظارت خوب و جدی در راستای تأمین گوشت سالم است.
وی اضافه کرد: بر اساس اعلام وزارت بهداشت و درمان، علت بیش از 25 درصد مرگومیرها، مصرف فراوردههای خام دامی ناسالم است که کشتارگاه صنعتی دام سنندج عامل چنین مواردی میشود.
قائممقام کشتارگاه دام صنعتی سنندج در ادامه گفت: این کشتارگاه از واحدهای برتر کشور است که برای ایجاد واحدهای جدید در کشور، از آن الگوگیری میکنند.
کمک به واحدهای تولید هدف رزمایش «شیفت ایثار»
مسؤول سازمان بسیج کارگری استان کردستان نیز با تبریک هفته دفاع مقدس و تسلیت ایام ماه محرم، اظهار کرد: رزمایش «شیفت ایثار» در مراکز تولیدی و صنعتی استان اجرا میشود.
حبیبالله کاووسی افزود: ایجاد فضای همدلی و اخوت در بین کارگر و کارفرما، اختصاص دستمزد یک شیفت کاری برای کمک به توسعه واحد تولیدی و حمایت از آن، تبیلغ برای محصولات تولیدی داخل و بالابردن کارکردهای بسیج کارگری برای کمک به واحدهای تولیدی ازجمله اهداف رزمایش «شیفت ایثار» است.
وی کمک به کاهش مشکلات تولیدکنندگان، ارائه راهکار برای ایجاد میز خدمت در شهرکهای صنعتی، معرفی خدمات نظام اسلامی به مردم و بیان مشکلات جامعه کارگری و کارفرمایی برای کمک به رفع آنها را از دیگر اهداف این رزمایش عنوان کرد.
هیچ کشتاری بدون تأیید ناظر شرعی انجام نمیشود
ناظر شرعی کشتارگاه صنعتی دام سنندج نیز عنوان کرد: بدون تأیید ناظر شرعی هیچ کشتاری در کشتارگاههای استان انجام نمیشود.
ماموستا محمد فاتحی ابراز کرد: ناظران شرعی کشتارگاههای استان آموزش تئوری و عملی ذبح دیدهاند.
وی اعلام کرد: در استان کردستان 12 کشتارگاه طیور و 9 کشتارگاه صنعتی و سنتی دام وجود دارد که در همه آنها ناظر شرعی بر ذبح دام و طیور نظارت میکند.
گفتنی است؛ احداث کشتارگاه صنعتی دام سنندج از سال 79 آغاز شد اما به دلیل کمبود اعتبار تا سال 88 نیمهکاره بود که در سفر رهبر معظم انقلاب در اردیبهشتماه سال 88 اعتبار موردنیاز این پروژه تأمین شد و در سال 89 مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
کشتارگاه صنعتی سنندج در 15 کیلومتری سنندج در مسیر سنندج به کامیاران قرار دارد.
|