کد خبر : 90952
تاریخ : 1403/10/23
گروه خبری : جامعه

استفاده از آرد تافتون و بربری برای پخت نان سنگک ممنوع است

بر این اساس، استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت سنگک ممنوع اعلام شده است.
زهره پوراحمد اظهار کرد: سرانه روزانه مصرف نان ایرانیان 310 گرم و سالانه 117 کیلوگرم است.
وی بیان کرد: هر نوع نان باید با آرد مختص به خود پخته شود. بر این اساس، استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت سنگک ممنوع اعلام شده است.
وی افزود: 94درصد مردم از نان‌های سنتی مانند تافتون، لواش، بربری و سنگک استفاده می‌کنند و تنها 6درصد به نان‌های صنعتی روی آورده‌اند.
رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو تأکید کرد: نان‌های صنعتی و نیمه‌صنعتی از نظر ایمنی و بهداشت، سالم‌تر از نان‌های سنتی هستند زیرا فرآیند تولید آن‌ها تحت نظارت مسئول فنی و کنترل کیفیت انجام می‌شود.
پوراحمد تصریح کرد: باید به سمت تولید نان‌های غنی‌شده و سبوس‌دار با ریزمغذی‌هایی مانند فیبر، آهن و اسیدفولیک حرکت کرد تا ارزش غذایی نان‌ها افزایش یابد.
  لینک
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/90952