کد خبر : 90952 تاریخ : 1403/10/23 گروه خبری : جامعه |
|
استفاده از آرد تافتون و بربری برای پخت نان سنگک ممنوع است |
|
بر این اساس، استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت سنگک ممنوع اعلام شده است. زهره پوراحمد اظهار کرد: سرانه روزانه مصرف نان ایرانیان 310 گرم و سالانه 117 کیلوگرم است. وی بیان کرد: هر نوع نان باید با آرد مختص به خود پخته شود. بر این اساس، استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت سنگک ممنوع اعلام شده است. وی افزود: 94درصد مردم از نانهای سنتی مانند تافتون، لواش، بربری و سنگک استفاده میکنند و تنها 6درصد به نانهای صنعتی روی آوردهاند. رئیس اداره غذاهای ویژه سازمان غذا و دارو تأکید کرد: نانهای صنعتی و نیمهصنعتی از نظر ایمنی و بهداشت، سالمتر از نانهای سنتی هستند زیرا فرآیند تولید آنها تحت نظارت مسئول فنی و کنترل کیفیت انجام میشود. پوراحمد تصریح کرد: باید به سمت تولید نانهای غنیشده و سبوسدار با ریزمغذیهایی مانند فیبر، آهن و اسیدفولیک حرکت کرد تا ارزش غذایی نانها افزایش یابد. |
لینک | |
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/90952 |