شناسه خبر:11739
1398/6/20 10:36:36

سپهرغرب، گروه خبر: دهیار روستای تیمورآباد پلدختر ضمن تشریح مشکلات متعدد این روستا پس از وقوع سیل، گفت: پس از 6 ماه همچنان راه ارتباطی نداریم و خسارات حوزه کشاورزی و مسکن نیز جبران نشده است.

مظفر لطفی‌پور با اشاره به اینکه متأسفانه مسئولان شهرستان پلدختر با گذشت 6 ماه از وقوع سیل امسال هیچ‌گونه اقدام عملی در رفع مشکلات ناشی از سیل در این روستا انجام نداده‌اند، اظهار کرد: هرچند دستور رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در جمع رؤسای بنیاد مسکن استان‌های معین اصفهان و اردبیل، لرستان و شهرستان، فرماندار، بخشدار و جمعی از مسئولان رسیدگی به روستای تیمورآباد در اسرع وقت بود، اما پس از آن هیچ مسئولی در این راستا گامی برنداشته و حتی در جهت قوت قلب اهالی روستا یک‌بار به آن‌ها سرکشی نکرده است.

وی افزود: در سیل فروردین‌ماه سال جاری گودال حفرشده در این روستا باعث تخریب دو ساختمان و خسارت به چند ساختمان دیگر شد، اما هیچ نهادی پذیرای پرداخت حتی وام تعمیری به این ساختمان‌ها نیست و هنگام مراجعه به مسئولان، نبود بودجه را بهانه می‌کنند.

دهیار روستای تیمورآباد پلدختر گفت: این روستای سیل‌زده با وجودی که در مسیر رودخانه کشکان قرار دارد، اما تاکنون به دلایل نامعلوم هیچ اقدامی در آن نشده و جای این سؤال در اذهان اهالی باقی مانده که چرا این روستا فراموش شده است؟

لطفی‌پور افزود: اکنون هیچ ارگان و نهادی خسارات ساختمان‌های تخریب‌شده از سیل در روستای تیمورآباد را عهده‌دار نمی‌شود و با وجود دستور رئیس بنیاد مسکن کشور برای رفع مشکلات این روستا از قبیل وام تعمیری، ساخت مسکن و احداث دیواره، اما همچنان به امور رسیدگی نمی‌شود.

وی بیان کرد: مسیر و تکیه عزاداری سالار شهیدان امام حسین (ع) در روستای تیمورآباد بر اثر سیل تخریب شده، اما هیچ نهادی به این مسئله ورود پیدا نمی‌کند.

      اهالی تیمورآباد همچنان راه ارتباطی ندارند

دهیار روستای تیمورآباد پلدختر افزود: وعده یک‌ماهه ساخت پُل ارتباطی دو روستای کیان‌آباد و تیمورآباد سه ماه به درازا کشیده که اگر پُل روستا را از کشور چین سفارش داده بودند، تاکنون رسیده بود؛ با این وجود درصورت بارش باران و خروش رودخانه کشکان اهالی راه ارتباطی ندارند و بیماران اورژانسی و صعب‌العلاج بلاتکلیف می‌مانند.

لطفی‌پور گفت: حریم رودخانه در این روستا براساس وقوع آخرین سیل 20 تا 25 متر است، اما چرا امور آب برای رهایی از هجمه فشار مردم و مسئولان حریم رودخانه در این روستا را 150 متر درنظر گرفته و حتی مصوب نقشه نیز کرده است؟

وی از مسئولان خواست حریم رودخانه در روستای تیمورآباد را مشخص کنند و درصورت عدم دست‌کاری در نقشه، محلی امن برای جانمایی روستا تعیین کرده تا اهالی نقل مکان کنند.

      کشاورزانی که اراضی خود را در سیل از دست داده‌اند، افسرده هستند

دهیار روستای تیمورآباد پلدختر یادآور شد: کشاورزانی که در این روستا زمین‌های آن‌ها طعمه سیل گشت، از بیکاری دچار افسردگی شده‌اند و آن‎دسته از کشاورزانی که زمین خود را آماده کشت کرده‌اند، برای انتقال محصول خود به بازار به‌دلیل نبود راه ارتباطی سردرگم هستند.

لطفی پور افزود: پیشنهاد این است طرح اشتغال‌زایی به روستای سیل‌زده تیمورآباد اختصاص یابد تا مردم بعد از معدوم شدن زمین‌های کشاورزی خود حداقل بتوانند با توجه به موقعیت جغرافیایی مناسب روستا دام‌داری پیشه کنند.

وی گفت: متأسفانه تاوان کم‌کاری عده‌ای قلیل از مسئولان، کارآیی مابقی آنان را نیز تحت‌الشعاع قرار داده است.

دهیار روستای تیمورآباد پلدختر از مسئولان به‌ویژه خیرین برای تسطیح و پُر کردن گودال حفرشده در روستای تیمورآباد که برای اهالی به‌ویژه کودکان مخاطرات احتمالی به دنبال دارد، درخواست کمک کرد.

شناسه خبر 11739