شناسه خبر:1975
1397/8/7 11:43:12
مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان کبودراهنگ خبر داد:

برخورد با مشترکین پرمصرف در دستورکار

سپهرغرب، گروه خبر: مدیر امورآب و فاضلاب روستایی شهرستان کبودراهنگ از برخورد با مشترکین پر مصرف در این شهرستان خبر داد.

به گزارش سپهرغرب به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب روستایی استان همدان، باقر پورقاسمی با اشاره به اینکه امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان کبودراهنگ با توجه به خشکسالی‌های اخیر و پایین رفت سطح آب‌های زیر زمینی، اقدام به شناسایی مشترکین پرمصرف کرد،گفت: از آنجا که بخشی از شهرستان کبودراهنگ با بحران کم آبی مواجه بوده و مدیریت مصرف از الزامات است.

وی با اذعان به اینکه راهکار اصلی به منظور مدیریت مصرف آب، مقابله با مشترکین پر مصرف است،عنوان کرد: درهمین راستا برخورد با مشترکین پر مصرف در دستور کار است.

پورقاسمی در ادامه با بیان اینکه در راستای مدیریت مصرف نیازمند همیاری و همکاری شوراها و دهیاری‌ها هستیم،خاطرنشان کرد:متاسفانه بعضا و برخی از مشترکین از آب شرب تولیدی که با زحمت و مشقت فراوان تولید می‌شود به منظور آبیاری درختان استفاده می‌کنند که این اقدام بسیار ناپسند است.

مدیر امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان کبودراهنگ با تاکید بر اینکه مدیریت مصرف نیازمند همکاری مشترکین و فرهنگسازی در این زمینه است، بیان کرد:یکی از وظایف مهم شرکت آب و فاضلاب روستایی، نگهداری و بازسازی تاسیسات است که به همین منظور در تلاش بوده‌ایم با بازسازی و تعمیر به موقع در حفظ و نگهداری تاسیسات مذکور کوشا باشیم.

وی همچنین با اشاره به اینکه در راستای جلوگیری از هدر رفت آب و مدیریت مصرف، عملیات حفاری و لوله‌گذاری و استاندارد‌سازی انشعابات قسمتی از روستای گزل‌آباد بخش گل‌تپه از محل اعتبارات استانی توسط پیمانکار شرکت آغاز شد، اظهار کرد: تعویض شناور روستای ایستی بلاغ، خبرارخی و چاه خالق‌وردی( مجتمع عظیم دره)نیز در راستای مدیریت مصرف، توسط شرکت آبفار شهرستان کبودراهنگ عملیاتی شد.

شناسه خبر 1975