1398/1/28 09:52:28
نماینده مردم شهرستان‌های دهگلان و قروه در مجلس شورای اسلامی:

نیروی انتظامی سازمانی پیشرو در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است

سپهرغرب، گروه خبر: نماینده مردم شهرستان‌های دهگلان و قروه در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از اقدام هدفمند پلیس، گفت: نیروی انتظامی سازمانی پیشرو در حوزه پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی است.

به گزارش سپهرغرب و به نقل از روابط عمومی فرماندهی نیروی انتظامی استان کردستان، علی‌محمد مرادی در جلسه شورای اداری شهرستان دهگلان با تأکید بر فراهم کردن بستری امن برای مشارکت همگانی در تولید و حفظ امنیت اجتماعی، اظهار کرد: مشارکت مردم در تأمین امنیت نیازمند تغییر فرهنگ شهروند منفعل اجتماعی به شهروند فعال اجتماعی است.

وی با اشاره به اینکه در رویکرد «جامعه‎محوری، پلیس خدمت‌گزار» شاهد تقویت تعاملات مردمی با پلیس در حوزه‌های مختلف هستیم، افزود: پلیس خدمت‌گزار امروز در کنار اقدامات مقابله‌ای خود به حوزه پیشگیری نیز توجه ویژه‌ای داشته و این نکته بسیار مهمی است.

نماینده مردم شهرستان‌های دهگلان و قروه در مجلس شورای اسلامی آرامش و امنیت جامعه را در سایه تلاش و مجاهدت‌های کارکنان انتظامی و دیگر دستگاه‌های امنیتی دانست و ادامه داد: پویایی، رشد و توسعه کشور در گرو امنیت پایدار در جامعه است.

مرادی با تأکید بر تعامل همه سازمان‌ها و نهادها با پلیس، یادآور شد: پلیس برای تأمین امنیت جامعه و پیشگیری از جرم و معضلات اجتماعی نیازمند مشارکت مردم و سازمان‌ها و نهادهای مختلف است.

وی احساس امنیت را مقدم بر امنیت دانست و بیان کرد: پلیس حافظ امنیت جامعه است، اما خود مردم به‌عنوان صاحبان اصلی امنیت باید با اقدامات پیشگیرانه پلیس را در این مأموریت خطیر یاری کنند.