کد خبر : 52903 تاریخ : 1400/12/8 گروه خبری : استانها |
|
صادرات دام از علل افزایش قیمت گوشت قرمز در ایلام |
|
آذرنوش عموزاده گفت: علت افزایش قیمت گوشت قرمز در استان صادرات دام و ذخیرهسازی برای شارژ ذخایر استراتژیک بود و سرانه مصرف ایلامیها دو کیلوگرم بالاتر میانگین کشوری است. وی افزود: تولید گوشت در استان ایلام 13 هزار و 30 تن بوده که از این میزان هشت هزار تن آن مصرف داخلی داشته و پنج هزار تن آن نیز به استانهای همجوار ارسال میشود. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: میزان تولید گوشت مرغ در استان ایلام را 42 هزار تن است از این مقدار تولید 18 تا 20 هزار تن مصرف داخلی و مابقی نیز درسایر استانها توزیع میشود. عموزاده ادامه داد: میزان مصرف کشوری 12 کیلو و میزان مصرف ایلام را 14 کیلو است و میزان مصرف گوشت مرغ در استان ایلام حدوداً 31 کیلوگرم است که نزدیک به میانگین کشوری است. |
لینک | |
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/52903 |