کد خبر : 52903
تاریخ : 1400/12/8
گروه خبری : استان‌ها

صادرات دام از علل افزایش قیمت گوشت قرمز در ایلام

آذرنوش عموزاده گفت: علت افزایش قیمت گوشت قرمز در استان صادرات دام و ذخیره‌سازی برای شارژ ذخایر استراتژیک بود و سرانه مصرف ایلامی‌ها دو کیلوگرم بالاتر میانگین کشوری است.

وی افزود: تولید گوشت در استان ایلام 13 هزار و 30 تن بوده که از این میزان هشت هزار تن آن مصرف داخلی داشته و پنج هزار تن آن نیز به استان‌های همجوار ارسال می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: میزان تولید گوشت مرغ در استان ایلام را 42 هزار تن است از این مقدار تولید 18 تا 20 هزار تن مصرف داخلی و مابقی نیز درسایر استان‌ها توزیع می‌شود.

عموزاده ادامه داد: میزان مصرف کشوری 12 کیلو و میزان مصرف ایلام را 14 کیلو است و میزان مصرف گوشت مرغ در استان ایلام حدوداً 31 کیلوگرم است که نزدیک به میانگین کشوری است.

  لینک
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/52903