گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:52903

صادرات دام از علل افزایش قیمت گوشت قرمز در ایلام

صادرات دام از علل افزایش قیمت گوشت قرمز در ایلام

آذرنوش عموزاده گفت: علت افزایش قیمت گوشت قرمز در استان صادرات دام و ذخیره‌سازی برای شارژ ذخایر استراتژیک بود و سرانه مصرف ایلامی‌ها دو کیلوگرم بالاتر میانگین کشوری است.

وی افزود: تولید گوشت در استان ایلام 13 هزار و 30 تن بوده که از این میزان هشت هزار تن آن مصرف داخلی داشته و پنج هزار تن آن نیز به استان‌های همجوار ارسال می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام گفت: میزان تولید گوشت مرغ در استان ایلام را 42 هزار تن است از این مقدار تولید 18 تا 20 هزار تن مصرف داخلی و مابقی نیز درسایر استان‌ها توزیع می‌شود.

عموزاده ادامه داد: میزان مصرف کشوری 12 کیلو و میزان مصرف ایلام را 14 کیلو است و میزان مصرف گوشت مرغ در استان ایلام حدوداً 31 کیلوگرم است که نزدیک به میانگین کشوری است.

ارسال نظر

سوال: عدد هشت منهای سه؟ 5

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار