کد خبر : 71619 تاریخ : 1402/4/28 گروه خبری : خانواده |
|
ترویج الگوهای فرهنگ غذای ایرانی میان خانوادهها |
|
مسئول کارگروه سفره و تغذیه خانواده در رویداد خانواده و فرهنگ عامه اظهار کرد: حفظ و ترویج الگوهای فرهنگ غذای ایرانی میان خانوادهها، نگهداشت و ترویج غذاهای سنتی اقوام ایرانی، تجلی و معرفی زنان سرآشپز و مروج غذاهای محلی و جایگاه غذای ایرانی در تحکیم نهاد خانواده از اهداف و محورهای این کارگروه در رویداد خانواده و فرهنگ عامه است. محمدامین محمدی افزود: نمایشگاه الگونشان، غرفههای سبک زندگی، رویدادهای خانوادهمحور، سفرهٔ بینالملل و جشن پایانی نیز در این محور گنجانده شدهاند. |
لینک | |
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/71619 |