کد خبر : 71619
تاریخ : 1402/4/28
گروه خبری : خانواده

ترویج الگوهای فرهنگ غذای ایرانی میان خانواده‌ها

مسئول کارگروه سفره و تغذیه خانواده در رویداد خانواده و فرهنگ عامه اظهار کرد: حفظ و ترویج الگوهای فرهنگ غذای ایرانی میان خانواده‌ها، نگهداشت و ترویج غذاهای سنتی اقوام ایرانی، تجلی و معرفی زنان سرآشپز و مروج غذاهای محلی و جایگاه غذای ایرانی در تحکیم نهاد خانواده از اهداف و محورهای این کارگروه در رویداد خانواده و فرهنگ عامه است. محمد‌امین محمدی افزود: نمایشگاه الگونشان، غرفه‌های سبک زندگی، رویدادهای خانواده‌محور، سفرهٔ بین‌الملل و جشن پایانی نیز در این محور گنجانده شده‌اند.
وی خاطرنشان کرد: نان‌ها و پیش غذاهای محلی، سفره‌های آئینی، سفره نوروز، سفره‌های مذهبی و نذری، غذاهای ایرانی، آش‌ها و آبگوشت‌های محلی و انواع سالاد و ترشی از موضوعات مرتبط با اهداف این رویداد است.
محمدی گفت: این موضوع ضمن شناسایی اندوخته‌های ملموس و ناملموس فرهنگی، توجه ویژه ای به نقش غذا در تحکیم بنیاد خانواده ایرانی اسلامی دارد.

  لینک
https://sepehrgharb.ir/Press/ShowNews/71619