سپهرغرب، گروه خانواده : حفظ و ترویج الگوهای فرهنگ غذای ایرانی میان خانوادهها، نگهداشت و ترویج غذاهای سنتی اقوام ایرانی و نقش غذا در تحکیم بنیاد خانواده از برنامههای کارگروه سفره و تغذیه خانواده است.
مسئول کارگروه سفره و تغذیه خانواده در رویداد خانواده و فرهنگ عامه اظهار کرد: حفظ و ترویج الگوهای فرهنگ غذای ایرانی میان خانوادهها، نگهداشت و ترویج غذاهای سنتی اقوام ایرانی، تجلی و معرفی زنان سرآشپز و مروج غذاهای محلی و جایگاه غذای ایرانی در تحکیم نهاد خانواده از اهداف و محورهای این کارگروه در رویداد خانواده و فرهنگ عامه است. محمدامین محمدی افزود: نمایشگاه الگونشان، غرفههای سبک زندگی، رویدادهای خانوادهمحور، سفرهٔ بینالملل و جشن پایانی نیز در این محور گنجانده شدهاند.
وی خاطرنشان کرد: نانها و پیش غذاهای محلی، سفرههای آئینی، سفره نوروز، سفرههای مذهبی و نذری، غذاهای ایرانی، آشها و آبگوشتهای محلی و انواع سالاد و ترشی از موضوعات مرتبط با اهداف این رویداد است.
محمدی گفت: این موضوع ضمن شناسایی اندوختههای ملموس و ناملموس فرهنگی، توجه ویژه ای به نقش غذا در تحکیم بنیاد خانواده ایرانی اسلامی دارد.
شناسه خبر 71619