رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور:
خوشحسابترین مشتریان بانکها، مددجویان کمیته امداد هستند
سپهرغرب، گروه خبر: رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور در حوزه اشتغال با بیان اینکه از سال 74 تا پایان سال 97، 700 هزار خانوار خودکفا شده و از حمایت کمیته امداد خارج شدهاند، ادامه داد: 90 درصد آنها تسهیلات دریافتی خود را پرداخت کردهاند و 10 درصد باقیمانده نیز سررسید عقبافتاده ندارند؛ بهترین و خوشحسابترین مشتریان بانکها، مددجویان کمیته امداد هستند.
به گزارش سپهرغرب و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان همدان، نشست مجمع نمایندگان استان همدان و استاندار با رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور و مدیرکل کمیته امداد استان همدان برگزار شد.
استاندار همدان در این نشست ضمن تشکر از تلاش رئیس کمیته امداد کشور، معاونان و مدیرکل کمیته امداد استان همدان برای فعالیتهایی که در زمینههای اشتغال، مسکن و حمایت از مددجویان استان انجام دادهاند، گفت: خدمات و فعالیتهای کمیته امداد بسیار بیشتر و جلوتر از تعهدات آنها بوده است.
سیدسعید شاهرخی ادامه داد: در این مدت از اقشار آسیبدیده از کرونا و افراد زیر پوشش حمایت کردید که ضمن تشکر، درخواست دارم کمکها تداوم داشته باشند.
شاهرخی گفت: در حوزه اشتغال که اشاره شد، استان همدان واقعاً مهیای سرمایهگذاری در همه زمینهها است؛ سرمایهگذاریهایی که نرخ بازدهی بهشدت توجیه دارد و مطالعهشده است و در زمینه مذکور طرحهای مختلف و خوبی را دارا هستیم؛ آمادگی داریم که جهت جذب سرمایه برای طرحهای منطقهای و ملی اقدام کنیم.
استاندار همدان در ادامه به صدور پنج نامه در حوزههای مختلف حمایتی و اشتغال اشاره کرد و افزود: این نامهها در سطح استان است که با محوریت مدیرکل کمیته امداد و ضمن صلاحدید ایشان با فراق بال بیشتر بتوانند شهرستانها را مورد حمایت قرار دهند.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز مطالبی را در ادامه بیان کردند که گزیده آنها عبارتاند از:
این خانه، خانه امام است؛ مردم به این خانه امید بستهاند و ما معتقدیم با نیت پاک و زحمات مدیرکل کمیته امداد استان و با نظارت و فعالیتهای ایشان، گره از کار بسیاری از نیازمندان باز شده است.
همچنین درخصوص وامهای اشتغال، حمایت کامل از وامگیرندگان باید صورت پذیرد و تا نهایی شدن خودکفایی آنها، حمایتها همچنان برقرار باشد.
افراد پشت نوبتی در شهرستان تویسرکان هستند که استحقاق و نیاز به دریافت کمک را دارا هستند تا زیر پوشش کمیته امداد قرار بگیرند.
ما در تولید محصولات کشاورزی مثل سیبزمینی و گوجهفرنگی، سیر، انگور، گردو و غیره ظرفیتهایی در استان داریم که میتواند در حوزه اشتغال مددجویی مورد استفاده قرار گیرد.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور نیز در این نشست عنوان کرد: در بحث اشتغال مأموریت کمیته امداد توانمندسازی است، بهجز دو قشر که مادامالعمر تحت حمایت قرار میگیرند؛ یکی سالمندان و دیگری بیماران صعبالعلاج که تا پایان عمر باید از آنها حمایت شود، اما سایر مددجویان باید به توانمندی برسند.
سیدمرتضی بختیاری با اشاره به اینکه توانمندسازی با ایجاد درآمد ثابت و با رعایت تکریم و حرمتگذاری در صدر برنامهها قرار دارد، گفت: توانمندسازی سه رکن دارد؛ اشتغال، مسکن و فرهنگی.
رئیس کمیته امداد کشور همچنین بیان کرد: ما چشم امید به مجلس داریم، ایتام و خانوادههای ایتام نیز چشم امید به حمایتهای مجلس دارند.
وی در حوزه اشتغال نیز با بیان اینکه از سال 74 تا پایان سال 97، 700 هزار خانوار خودکفا شده و از حمایت کمیته امداد خارج شدهاند، ادامه داد: 90 درصد آنها تسهیلات دریافتی خود را پرداخت کردهاند و 10 درصد باقیمانده نیز سررسید عقبافتاده ندارند؛ بهترین و خوشحسابترین مشتریان بانکها، مددجویان کمیته امداد هستند.
بختیاری با عنوان این مطلب مهم که در حوزه اشتغال محور کار و رویکرد ما اشتغال خانگی است، گفت: 55 درصد خانوارهای تحت حمایت این نهاد زنان هستند، از 175 هزار اشتغال ایجادشده در سال گذشته، 55 هزار شغل برای زنان سرپرست خانوار و اشتغال خانگی بوده؛ چراکه زن سرپرست خانوار وظیفه اصلیاش مادر بودن است، بنابراین اگر در خانه ایجاد اشتغال شود، شغل مادر بودن نیز ادامه پیدا میکند و این خود یک رویکرد فرهنگی است که در استان همدان به آن توجه ویژه بوده و بسیار موفق اجرا شده است.
رئیس کمیته امداد کشور ادامه داد: در همدان 35 مرکز نیکوکاری داریم که سه هزار خانواده را با کمک مردم اداره میکنند.
وی با بیان اینکه کارآفرینی یکی از وظایف اصلی این نهاد است، گفت: سال قبل کمیته امداد 130 هزار مترمربع فرش فروخته است که 80 درصد آن را خود افراد بهدلیل بازار خوب و توانایی بالا، فروختهاند و امروز فرش کمیته امداد برند بینالملل کسب کرده است.
وی ادامه داد: راهبران شغلی ما بر اشتغال خانوادهها نظارت داشته و خانوادههایی که به آنها معرفی میکنیم، آموزش و سپس گواهی مهارت میگیرند که در این نهاد بسیار راهگشا و مفید هستند و از این طریق استعداد و تواناییهای خانوادهها شکوفا و در عرصه تولید فعال شده و در پایان نیز در عرضه و فروش محصولات آنها مساعدت و همکاری میکنند.
بختیاری گفت: چهار هزار و 710 میلیارد تومان تسهیلات ارزانقیمت و قرضالحسنه در سال گذشته برای ایجاد 175 هزار و 900 شغل پرداخت شده است که 33 درصد اشتغال خالص کشور را به خود اختصاص میدهد.
رئیس کمیته امداد کشور همچنین با اشاره به 6 هزار و 200 میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنهای که امسال به مددجویان ارائه میشود، بیان کرد: امید است در سال جاری با مدد الهی 200 هزار شغل ایجاد شود.
وی در پایان گفت: امسال درخصوص تأمین مسکن خانوادهها پشتوانه ما مردم خیر و نیکوکار هستند و برای احداث 20 هزار منزل مسکونی تفاهمنامه همکاری با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی منعقد شده که تا پایان سال انجام و تحویل مددجویان خواهد شد.
شناسه خبر 23975