سیدحمیدرضا کاظمی در نطق میاندستور خود در نشست علنی روز گذشته مجلس شورای اسلامی گفت: جادهها و راههای نامناسب، بیانگیزه شدن مردم نسبت به شغل کشاورزی و دامپروری موجب مهاجرت جوانان از دیار خود به علت درآمد اندک برای یافتن کار شده است، علیرغم زحمات تمامی مسئولان نظام، تاکنون بخشی از زخمهای سیل فروردین 98 التیام نیافته و مردم حق دارند از توسعه متوازن و رفاه برخوردار باشند.
وی با بیان اینکه در مقایسه استان لرستان با سایر استانها و شهرستان پلدختر با سایر شهرستانهای مشابه متوجه میشویم، استان و شهر ما جزء محرومترین استانها و شهرستانها هستند، گفت: در سیل فروردین 98 حدود یکهزار دستگاه خودرو مردم دچار خسارت شد، اما متأسفانه تاکنون اقدامی جهت جبران خسارت مردم صورت نگرفته است و درخواست جبران خسارت آنها را دارم.
نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی در تذکری به وزیر نیرو تصریح کرد: علیرغم خسارت سیلابهای سال 98 تا کنون اقدامی جهت سدهای چولهول و بنلار صورت نگرفته، درخواست بازسازی پمپاژهای آب چممهر، جایدر و واشیان که بر اثر سیل از بین رفتهاند را دارم، همچنین درخواست تکمیل دیوارهای حفاظتی پلدختر و معمولان و روستاهای حاشیه رودخانه کشکان را دارم و نیز با توجه به در پیش بودن فصل بارندگی و جاری شدن سیلابهای بعدی روند کار دیواره ساحلی شهر معمولان بسیار کند است، خواستار تسریع در روند ساخت آن هستم و لایروبی رودخانه کشکان را ضروری میدانم.
وی عنوان کرد: لرستان چهارمین استان آبی کشور است، اما در سیاستهای توزیع آب وزارت نیرو مغفول است، کشاورزان پلدختر و بخش معمولان با بیش از 870 موتور تلمبه از رودخانه کشکان آب برداشت میکنند، اما وزارت نیرو هیچگونه اقدامی جهت صدور پروانه برای کشاورزان منطقه انجام نداده، صدور مجوز برداشت آب و همچنین هرگونه ساخت سد و سازه در بالادست شهرستان پلدختر و بخش معمولان و چگینی را منوط به تخصیص حقآبه پاییندست و تضمین آن میدانم.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در تذکر به وزیر جهادکشاورزی گفت: سیل فروردین 98 زمینهای کشاورزی باغات مزارع پمپاژهای آب را از بین برده، اما تاکنون اقدام عاجلی به عمل نیامده است. خواستار حل مشکل کشاورزان خسارتدیده از سیل و بازسازی پمپاژهای آب کشاورزی رنگینبان، میلیون، جلگه زیردار، افرینه، آمیران و کوشکی که در سیل فروردین 98 تخریب شدهاند را دارم.
این نماینده مردم در تذکر به وزیر راهوشهرسازی گفت: ضمن تشکر از تلاشهای مجدانه وزیر، درخواست تسریع در اجرایی کردن چهار فاز راه پلدختر به خرمآباد را دارم و همچنین خواستار تسریع در بازسازی راههای روستایی و حدود 40 پل که بر اثر سیل تخریب شدهاند و اجرایی کردن یک قطعه از راهآهن خرمآباد به پلدختر و اندیمشک هستم.
وی در تذکر به وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: متأسفانه با وجود گذشته بیش از سهسال از کلنگزنی کارخانه آهک هیدراته پلدختر و بارها مراجعه حضوری به وزارت صنعت، معدن و تجارت، شرکت ایمیدرو و جلسات متعدد بینتیجه، این پروژه تعطیل و باعث نگرانی جدی مردم شده، خواستار فعال کردن و اجرایی شدن این پروژه در منطقه محروم هستم.
کاظمی در پایان ضمن تذکر به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: متأسفانه علیرغم پیگیریهای حضوری متعدد و دستور کتبی وزیر، جهت سرمایهگذاری هلدینگهای شستا در منطقه محروم و سیلزده پلدختر و معمولان، تاکنون هیچ اقدامی در این خصوص صورت نگرفته و همچنین علیرغم دعوت از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی جهت حضور در شهرستانهای سیلزده و محروم، این سفر نیز انجام نشده است، درخواست حضور وزیر، اجرای دستورات کتبی وی و ورود شستا جهت سرمایهگذاری در منطقه محروم را دارم.
منبع: خبرگزاری فارس
شناسه خبر 25359