سپهرغرب، گروه خبر: فرماندار شهرستان سرپلذهاب گفت: 36 واحد تولیدی در شهرک صنعتی این شهرستان فعال است که نقش مهمی در ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی و تحقق شعار جهش تولید دارد.
نورالدین فرزادیپور در حاشیه بازدید از شهرک صنعتی سرپلذهاب گفت: شهرک صنعتی سرپلذهاب در جریان زلزله آبان سال 96 دچار آسیبهای فراوانی شد که با اعطای تسهیلات بخشی از این واحدها به چرخه تولید بازگشتهاند که در این راستا تلاش و همت صاحبان واحدهای تولیدی نیز برای شروع مجدد فعالیت آنها قابل توجه است.
وی اظهار کرد: در مجموع شهرک صنعتی سرپلذهاب 64 واحد تولیدی دارد که 36 واحد فعال و دو واحد آماده بهرهبرداری است و امیدواریم 16 واحد راکد نیز با همت و تلاش صاحبان این واحدها و تسهیلات اعطایی بتوانند بازهم راهاندازی شوند و برای مابقی واحدهای غیرفعال این مجموعه نیز در آینده تلاش میشود که به چرخه تولید بازگردند.
نماینده عالی دولت در سرپلذهاب گفت: 16 واحد راکد تولیدی آسیبدیده از زلزله سال 96 قرار است با نظر کارشناسان و سرمایهگذاران، 60 میلیارد تومان تسهیلات از محل کمکهای فنی اعتباری و بند الف تبصره 18 برای راهاندازی و فعالیت دوباره به صاحبان آنها پرداخت شود که در مجموع زمینه اشتغال 300 نفر را فراهم میکنند.
فرزادیپور اضافه کرد: درصدد هستیم با فعالیت واحدهای شهرک صنعتی و ظرفیتهای این بخش بتوانیم زمینه اشتغال هرچه بیشتر جوانان جویای کار این شهرستان را فراهم کنیم.
وی ادامه داد: فعالیت این واحدهای صنعتی علاوه بر تأمین بازار شهرستان، توانسته برای تعداد زیادی از جوانان جویای کار اشتعالزایی کنند و ما هم تلاش میکنیم تا مشکلات صاحبان این واحدها را برطرف کنیم.
به گزارش ایرنا در جریان زلزله 21 آبان 46 میلیارد تومان به 62 واحد صنعتی مستقر در شهرک صنعتی سرپل ذهاب خسارت وارد شد.
زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان سال 96 در 11 کیلومتری بخش ازگله و 32 کیلومتری شهر سرپلذهاب رخ داد که 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشت.
این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 932 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، 103 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دید.
البته در زلزله 6.4 ریشتری یکشنبه چهارم آذر 97 هم 771 مصدوم و بیش از چهارهزار واحد مسکونی خسارت دیده، به این آمارها اضافه شد.
شناسه خبر 34831