مدیرکل راه و شهرسازی استان از شناسایی 7590 واحد مسکن خالی در کردستان خبر داد.
وی با بیان اینکه ما در کشور مشکل مسکن نداریم بلکه مشکل خانههای خالی و پرداخت نکردن مالیات است، افزود: بر اساس پایش راه و شهرسازی کردستان هفت هزار و 590 واحد خانه خالی در سطح استان شناسایی و برای آنها پرونده مالیاتی تشکیل شده و این در حالی است که این تعداد خانه خالی میتواند برای بیش از 7000 نفر در سطح استان مسکن اجارهای ایجاد میکند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان کردستان، با بیان اینکه در کردستان تامین زمین برای ساخت مسکن مسئله اصلی این پروژه است، بیان کرد: در راستای نهضت مسکن ملی در استان تاکنون برای بیش از 26 هزار واحد زمین تأمین شده و در مراحل مختلف ساخت قرار دارد.
نوسازی بافت فرسوده در کردستان ضروری است
به گفته الیاسی، در راستای طرح نوسازی بافت فرسوده یک بسته تشویقی به شهروندان اعطا شده که مزایای قابل توجهی دارد و مسیر حمایت از سرمایهگذاران از بافت فرسوده را هم تأمین کرده است.
وی نوسازی بافت فرسوده را ضروری ذکر و گفت که به واسطه اجرای بستههای تشویقی بافت فرسوده، سال گذشته هزار و 740 واحد و امسال نیز طی چهار ماهه نخست سال جاری هزار و 187 واحد پروانه نوسازی دریافت کردند.
به گفته این مسئول، امسال تاکنون بهواسطه حمایت دولت سیزدهم از استان کردستان دو هزار تن قیر به استان تخصیص یافته است.
*عقد قرارداد 1126 واحد مسکن روستایی توسط بانک مسکن
مدیرعامل بانک مسکن استان کردستان در ادامه این جلسه با اشاره به اینکه در استان کردستان پنج درصد منابع پولی استان به بانک مسکن اختصاص دارد، اظهار کرد: بر اساس فرمول بانکی ما میتوانیم 85 درصد منابع را در قالب تسهیلات به مردم پرداخت شود.
وی افزود: بانک مسکن استان کردستان طی سال گذشته 25 هزار عقد قرارداد مسکن شهری و هزار و 126قرارداد در حوزه مسکن روستایی داشته است.
*16 درصد تعهد احداث مسکن توسط بنیاد مسکن استان به روستاها اختصاص یافت
معاون بنیاد مسکن استان کردستان در ادامه این جلسه گفت: 16 درصد تعهد ایجاد مسکن ملی در استان به روستاها اختصاص یافته است.
فیضیپور اعلام کرد: تا پایان سال گذشته عملیات ساخت تعداد 10 هزار 207 واحد مسکن ملی تحقق یافته است.
وی بیان کرد: در 6 شهر زیر 100 هزار نفر جمعیت استان سه هزار و 861 واحد مسکن توسط بنیاد مسکن در حال ساخت است که از این تعداد 360 واحد تحویل مردم شده است.
*راه آهن همدان به سنندج مهمترین پروژه زیرساختی حملونقل کردستان است
نماینده شرکت ساخت زیر بناهای حملونقل کشور، در ادامه این جلسه اظهار کرد: پروژه راه آهن همدان سنندج و کریدور بزرگراه غرب کشور، پروژه بیجار به سمت زنجان ازجمله مهمترین پروژه زیرساختی استان است.
امجدی افزود: پروژههایی که در دولت سیزدهم مجدداً شروع به کار کردهاند، شامل پروژه سقز، سه راهی مریوان به سمت تیتور، قطعات 5 و 6 بیجار به سنندج، و سایر پروژههای دیگر است.
به گفته وی، پروژه راه آهن سنندج همدان هم از دیگر پروژههای زیرساختی مهم استان است که در دولت سیزدهم پس از سالها انتظار به بهرهبرداری رسید و تأثیر بسزایی مهم در توسعه کردستان دارد.
شناسه خبر 84322