به گزارش سپهرغرب و به نقل از اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی آموزشوپرورش استان همدان، پروین قربانیان در آیین اختتامیه نوزدهمین دوره مسابقات فرهنگی و هنری دانشآموزان دختر با نیازهای ویژه کشور اظهار کرد: این مسابقات برای دانشآموزان به دلایلی اعم از تقویت هنر و زیباییشناختی در رشد کودکان، طراحی شده است.
وی بیان کرد: هنر در حوزه آموزش ارزشها به ما کمک کرده و فرصتی برای پرورش خلاقیت است که یادگیری را تسهیل میکند؛ همچنین هنر به ما در شکوفایی ارزشهای انسانی کمک میکند و عرصهای برای بروز توانمندی دانشآموزان و تقویت اعتماد به نفس آنها است.
مدیر پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزشوپرورش استثنایی کشور افزود: فعالیتهای خوبی در سطح مدارس درحال اجرا بوده، چون ساحت هنری و زیبایی شناختی از ساحتهای سند تحول بنیادین است.
قربانیان عنوان کرد: نوزدهمین دوره مسابقات کشوری فرهنگی و هنری دانشآموزان با نیازهای ویژه دختر از تاریخ 8 تا 11 مردادماه به میزبانی استان همدان برگزار شد که دستورالعمل این مسابقات در 47 رشته برنامهریزی و از مهرماه سال گذشته از سطح مدارس آغاز شده است.
وی بیان کرد: این مسابقات برای همکارانمان هم برنامهریزی شده تا زمینه نشاط و پویایی علاوهبر دانشآموزان، برای آنها نیز فراهم شود.
* آموزشوپرورش وظیفه دارد که توانمندی دانشآموزان ویژه را به جامعه نشان دهد
رئیس اداره آموزشوپرورش استثنایی استان همدان نیز گفت: آموزشوپرورش وظیفه دارد که ظرفیت و توانمندی دانشآموزان ویژه را به جامعه نشان دهد.
طیبه محمدی اظهار کرد: میزبانی این مسابقات، برگ زرینی از افتخارات استان همدان است و باعث سرافرازی ما شد.
محمدی با بیان اینکه این دوره از مسابقات با یاد شهدای خدمت و شهید شاخص استان شهید تقی بهمنی برگزار شده است، تصریح کرد: 272 دانشآموز دختر ویژه میهمان ما در استان همدان بودند و خوشبختانه نتایج خوبی رقم خورد.
وی افزود: در این مسابقات دانشآموزان اثبات کردند که توانمند هستند و جامعه باید توانمندیهای آنها را بیشتر بشناسد؛ من از این مسابقات درس گرفتم که دانشآموزان، ظرفیت بسیاری دارند و نشان دادن ظرفیت آنها به جامعه، رسالت آموزشوپرورش است.
رئیس اداره آموزشوپرورش استثنایی استان همدان خاطرنشان کرد: در این مسابقات 78 دانشآموز رتبه اول، 48 دانشآموز رتبه دوم و 30 دانشآموز رتبه سوم کشور را کسب کردند.