کرمانشاه 24 مهر میزبان همایش منطقهای روز جهانی غذا است
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: همایش منطقهای روز جهانی غذا با شعار «دست در دست هم برای غذای بهتر و آیندهای بهتر» روز 24 مهرماه در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار میشود.
کیومرث رحیمی روز دوشنبه در نشست خبری افزود: همایش روز جهانی غذا، به مناسبت سالروز تأسیس سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در سال 1945 برگزار میشود.
وی اضافه کرد: این همایش با هدف بررسی پیامدهای فقر و گرسنگی در جهان و آگاهیبخشی به متخصصان و فعالان صنعت غذا برای کاهش این مشکلات، بهصورت منطقهای برگزار خواهد شد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: شعار جهانی امسال روز جهانی غذا «دست در دست هم برای غذای بهتر و آیندهای بهتر» است که بر همکاری جهانی برای ایجاد آیندهای صلحآمیز، پایدار و عاری از گرسنگی تأکید دارد. سازمان غذا و داروی ایران نیز بر اساس سیاستگذاریهای ملی، شعار «تولید ملی، تغذیه سالم، آینده پایدار» را برای این مناسبت انتخاب کرده است.
رحیمی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به ویژه معاونت غذا و دارو، این همایش را با اهداف کلی ارتقای امنیت غذایی پایدار، افزایش سطح سلامت جامعه، معرفی واحدهای برتر و نمونه استان، مسئول فنی برتر و مقالات برگزیده برگزار میکند.
به گفته او بر اساس اعلام دبیرخانه همایش، فراخوان مقالات با هفت محور اصلی شامل ارتقای امنیت غذایی و نقش غذا و تغذیه در سلامت، راهکارهای نوین برای کاهش ضایعات در زنجیره غذایی، شیر مدارس؛ راه به سوی آینده بهتر، نقش هوش مصنوعی در زنجیره غذایی، فرمولاسیون نوین مواد غذایی و نان و تکنولوژی در صنعت غذا صادر شد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: نزدیک به 40 مقاله از داخل و خارج استان به دبیرخانه ارسال شد که پس از بررسی کمیته علمی در چندین جلسه، 4 تا 5 مقاله به صورت سخنرانی و حدود 8 مقاله به صورت پوستر در روز همایش ارائه خواهد شد.
رحیمی اضافه کرد: در حاشیه این رویداد، دستاوردهای پیشرفت صنایع غذایی استان کرمانشاه اعلام میشود. بر این اساس، 12 واحد تولیدی صنایع غذایی خوراکی استان مورد ارزیابی قرار گرفتند که 6 واحد به عنوان واحد برتر و 6 واحد به عنوان واحد نمونه معرفی خواهند شد.
وی تصریح کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان پرچمدار ارتقای سطح سلامت جامعه، این همایش را فرصتی برای اطلاعرسانی و آموزش در راستای چالشهای غذای سالم و تغذیه پایدار میداند.
رحیمی تأکید کرد: کرمانشاه در 2 محصول کلیدی قطب کشوری است؛ روغن حیوانی کرمانشاهی با سابقه تاریخی و روغن نباتی و دانههای روغنی که تأمینکننده عمده نیازهای کشور هستند.
در روز همایش، سخنرانیهایی با حضور مسئولان استانی از جمله استاندار، روسای دانشگاه و سایر مقامات دعوتشده برگزار میشود. این همایش به صورت منطقهای با دعوت از چهار استان همجوار شامل کردستان، همدان، لرستان و ایلام برگزار میگردد.
کیومرث رحیمی روز دوشنبه در نشست خبری افزود: همایش روز جهانی غذا، به مناسبت سالروز تأسیس سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) در سال 1945 برگزار میشود.
وی اضافه کرد: این همایش با هدف بررسی پیامدهای فقر و گرسنگی در جهان و آگاهیبخشی به متخصصان و فعالان صنعت غذا برای کاهش این مشکلات، بهصورت منطقهای برگزار خواهد شد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: شعار جهانی امسال روز جهانی غذا «دست در دست هم برای غذای بهتر و آیندهای بهتر» است که بر همکاری جهانی برای ایجاد آیندهای صلحآمیز، پایدار و عاری از گرسنگی تأکید دارد. سازمان غذا و داروی ایران نیز بر اساس سیاستگذاریهای ملی، شعار «تولید ملی، تغذیه سالم، آینده پایدار» را برای این مناسبت انتخاب کرده است.
رحیمی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به ویژه معاونت غذا و دارو، این همایش را با اهداف کلی ارتقای امنیت غذایی پایدار، افزایش سطح سلامت جامعه، معرفی واحدهای برتر و نمونه استان، مسئول فنی برتر و مقالات برگزیده برگزار میکند.
به گفته او بر اساس اعلام دبیرخانه همایش، فراخوان مقالات با هفت محور اصلی شامل ارتقای امنیت غذایی و نقش غذا و تغذیه در سلامت، راهکارهای نوین برای کاهش ضایعات در زنجیره غذایی، شیر مدارس؛ راه به سوی آینده بهتر، نقش هوش مصنوعی در زنجیره غذایی، فرمولاسیون نوین مواد غذایی و نان و تکنولوژی در صنعت غذا صادر شد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: نزدیک به 40 مقاله از داخل و خارج استان به دبیرخانه ارسال شد که پس از بررسی کمیته علمی در چندین جلسه، 4 تا 5 مقاله به صورت سخنرانی و حدود 8 مقاله به صورت پوستر در روز همایش ارائه خواهد شد.
رحیمی اضافه کرد: در حاشیه این رویداد، دستاوردهای پیشرفت صنایع غذایی استان کرمانشاه اعلام میشود. بر این اساس، 12 واحد تولیدی صنایع غذایی خوراکی استان مورد ارزیابی قرار گرفتند که 6 واحد به عنوان واحد برتر و 6 واحد به عنوان واحد نمونه معرفی خواهند شد.
وی تصریح کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان پرچمدار ارتقای سطح سلامت جامعه، این همایش را فرصتی برای اطلاعرسانی و آموزش در راستای چالشهای غذای سالم و تغذیه پایدار میداند.
رحیمی تأکید کرد: کرمانشاه در 2 محصول کلیدی قطب کشوری است؛ روغن حیوانی کرمانشاهی با سابقه تاریخی و روغن نباتی و دانههای روغنی که تأمینکننده عمده نیازهای کشور هستند.
در روز همایش، سخنرانیهایی با حضور مسئولان استانی از جمله استاندار، روسای دانشگاه و سایر مقامات دعوتشده برگزار میشود. این همایش به صورت منطقهای با دعوت از چهار استان همجوار شامل کردستان، همدان، لرستان و ایلام برگزار میگردد.
ارسال
نظر
*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد
نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین
(فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر
شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای
نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.