شناسه خبر:40378
1400/2/19 10:08:57

سپهرغرب، گروه خبر: مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ایلام گفت: بنیاد برکت از طرح‌های گردشگری و کارگاه‌های صنایع‌ دستی استان حمایت می‌کند.

عبدالمالک شنبه‌زاده گفت: استان ایلام دارای ظرفیت‌های بسیاری در امر گردشگری و صنایع‌ دستی است که افراد زیادی در این راستا همکاری می‌کنند و استفاده بهینه از این ظرفیت‌ها در استان نیازمند مشوق‌های لازم است تا بتواند با ایجاد اشتغال و بهبود وضعیت معیشتی، جذب سرمایه‌های بخش‌ خصوصی خارجی را برای ایلام در پی داشته باشد.

وی از انعقاد تفاهم‌نامه فی‌مابین اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی با بنیاد برکت در آینده نزدیک خبر داد و افزود: با توجه به اینکه فعالیت ویژه ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تمرکز بر محرومیت‌زدایی است، ضمن انعقاد این تفاهم‌نامه، با حمایت از فعالیت‌های اقتصادی، حوزه صنعتی و غیره، در راستای سرمایه‌گذاری‌های کلان در استان همکاری‌های ویژه‌ای توسط بنیاد برکت انجام شود.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ایلام تصریح کرد: از مزایای این تفاهم‌نامه برای حمایت از طرح‌های گردشگری و صنایع‌ دستی استان می‌توان به پرداخت تسهیلات، یک سهم از سوی این اداره‌ کل، یک سهم بنیاد برکت و سهم دیگر از سوی بانک‌های عامل برای توسعه و رونق طرح‌های مذکور و اشتغال‌زایی پایدار، اشاره کرد.

شنبه‌زاده ضمن درخواست حمایت بنیاد برکت از اقامتگاه‌های بوم‌گردی در استان، افزود: یکی از مهم‌ترین نیازهای گردشگری استان ایجاد خانه‌های بوم‌گردی است که در استان 40 اقامتگاه بوم‌گردی فعال و 41 بوم‌گردی در دست اقدام بوده، این خانه‌ها در بیشتر مناطق روستایی استان امکان ایجاد شدن دارند و می‌توان از طریق ایجاد این مکان‌ها نسبت به توسعه گردشگری، ایجاد اشتغال و درآمد برای مردم روستا اقدام کرد.

وی بیان کرد: در استان 122 کارگاه صنایع‌ دستی در 33 رشته مختلف فعال است که هم کیفیت و هم فروش محصولات مناسب بوده و چون تسهیلات مکمل توسعه این صنعت مهم در استان است، بنابراین با حمایت از طرح‌های صنایع‌ دستی به‌ویژه در حوزه مشاغل خانگی توسط بنیاد برکت، یکی از سریع‌ترین و صحیح‌ترین مسیرهای ایجاد اشتغال‌های پایدار رقم خواهد خورد.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ایلام با اشاره به 121 طرح گردشگری در دست اقدام در استان، تصریح کرد: برای تحقق پروژه‌های گردشگری، اعطای تسهیلات به هنرمندان صنایع‌ دستی، کارگاه‌های تولیدی صنایع‌ دستی و تأسیسات گردشگری، بنیاد برکت با اعطای تسهیلات کم‌بهره روستایی و فراگیر می‌تواند در راستای رونق گردشگری و صنایع‌ دستی حمایت‌های ویژه‌ای را داشته باشد.

وی با بیان آنکه این بنیاد با حمایت و پشتیبانی از هنرمندانی که در حوزه‌ صنایع‌ دستی فعالیت دارند بسترهای لازم را برای معرفی و صادرات محصولات این هنرمندان فراهم می‌کند، اظهار امیدواری کرد: انشاالله با توجه به نگاه مثبت بنیاد برکت به موضوعات صنایع‌ دستی و گردشگری و خروجی مطلوب این حمایت‌ها، شاهد اتفاقات بهتری در راستای حمایت از این حوزه‌‎ها خواهیم بود.

شناسه خبر 40378