گروه رسانه ای سپهر

آخرین اخبار:
شناسه خبر:14832

نخستین واحد فرآوری و بسته‌بندی کشمش در کرمانشاه راه‌اندازی شد

نخستین واحد فرآوری و بسته‌بندی کشمش در کرمانشاه راه‌اندازی شد

سپهرغرب، گروه خبر: مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه گفت: تنها واحد فرآوری و بسته‌بندی کشمش در استان با استفاده از تسهیلات سرمایه در گردش و پیگیری مدیران واحد با ظرفیت مناسب و در دو نوبت کاری شروع به فعالیت کرد.

سعید کریمی روز گذشته بیان کرد: این واحد اکنون درحال تولید و تهیه سفارشات در راستای قرارداد منعقدشده است.

وی اظهار کرد: این واحد تولیدی باعث توسعه و رونق کشت واریته‌های انگور کشمشی شده است.

مدیر صنایع سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در ادامه پیش‌بینی کرد طی سال آینده این واحد ضمن قرارداد با کشاورزان و باغ‌داران منطقه، نسبت به خرید و تأمین مواد اولیه مورد نیاز خود اقدام کند که گامی به سوی کشاورزی قراردادی است.

کریمی افزود: این امر به‌طور قطع باعث رونق منطقه و افزایش سطح کیفی تولیدات کشاورزان و قطع دست واسطه‌ها خواهد شد.

بیش از 33 هزار هکتار باغات بارور در استان کرمانشاه وجود دارد که سالانه بیش از 250 هزار تُن انواع محصولات باغی از این باغات برداشت می‌شود.

سطح باغات انگور استان کرمانشاه 9 هزار و 314 هکتار است که از این سطح بیش از 98 هزار تُن انواع انگور تولید می‌شود.

ارسال نظر

سوال: پرنده‌ای سریع؟ shahin

*شرایط و مقررات*
کلمه امنیتی را بصورت حروف فارسی وارد نمایید
بعنوان مثال : پایتخت ارمنستان ؟ ایروان
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار